Νέα Συλλόγου Αποδουλιανών Αθήνας

Εκδηλώσεις
Την 1/7/2018 πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου μας για Τρίπολη-Ίσαρη-Βάστα και Εκκλησάκι Αγίας Θεοδώρας με τα δεκαεπτά (17) πλατάνια στη στέγη του, τα οποία αποτελούν θαυμασμό και μοναδικό φαινόμενο. Τα κλαδιά τους ξεφυτρώνουν απο τη σκεπή ενώ οι ρίζες τους που δεν φαίνονται περνούν μέσα απο τους τοίχους του για να καταλήξουν στο έδαφος. Το άφθονο νερό που τρέχει στο ποταμάκι κάτω από την εκκλησία ποτίζει τα δέντρα. Οι Επιστήμονες το θεωρούν ως ένα επιστημονικά ανεξήγητο φαινόμενο για το πως τα πλατάνια βρίσκονται τόσα χρόνια και υπό αυτες τις συνθήκες σε αυτή τη θέση. Στη συνέχεια φθάσαμε στον τελικό μας προορισμό, παραλία Καλαμάτας όπου κάναμε μπάνιο και φάγαμε όλοι μια παρέα. Οι συμετέχοντες χωριανοί και φιλοι του Συλλόγου μας ήταν όλοι ευδιαθετοι και τα κεράσματα στο λεωφορείο άφθονα με αποτέλεσμα να γυρίσουμε όλοι στην Αθήνα ευχαριστημένοι και απελευθερωμένοι απο την καθημερινότητα μας.
Αρραβώνες
Ο Γιάννης Τρουλινός του Νικο(αγροφύλακα), και η Σκουλούδη Αντωνία αρραβωνιάστηκαν.
Ο Σύλλογος μας τους εύχεται και στα στέφανα με το καλό.
Γάμοι
Στις 17/8/2018 στη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ο
Πουλακάκης Ιπποκράτης και η Ελευθερία Μελιδονιώτη(κόρη ταχυδρόμου) παντρεύτηκαν και βάπτησαν τον γιό τους, όπου του έδωσαν το όνομα Αθανάσιος. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι πρω’ί’ας στο κέντρο «Φαιστός Παλλάς».
Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους να ζήσουν ευτυχισμένοι και να τους ζησει ο νεοφώτηστος.

Επιτυχόντες Πανελληνίων Εξετάσεων 2018.

Η Βολανάκη Μαρία του Νίκο(γιός αγροφλυλακα), πέρασε στο ΤΕΙ Κρήτης, στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Ηράκλειο.
Η Αντωνία Βολανάκη του Εμμανουηλ (φουρναρη), πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στη Χίο.
Η Μαραγκουδάκη Κυριακή, εγγονή της Δέσποινας Τρουλλινού(κόρης Τζαγκαρογιάννη), πέρασε τέταρτη(4) στην Ιατρική Σχολλη του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο.
Η Εμμανουέλα Μαλεφιτσάκη (κόρη της Αθηνάς Αλ.Βολανάκη), πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστημιο της Αθήνας στο τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.
Ο Ψαρουδάκης Κριτόλαος στου Σταύρο, πέρασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών.
Ο Συλλογος μας ευχεται σε ολους τους επιτυχόντες καλες σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Πένθη
Πέθανε την 1/9/2018 στο Ηράκλειο όπου ήταν μόνιμος κάτοικος,  η Δέσποινα Σταματίου Λίτινα-Δαμιανάκη και κηδεύτηκε στο Αποδούλου την 2/9/2018.
Ο Σύλλογος μας εκφράζει τά θερμά του συλλυπητήρια
στην οικογένεια της θανούσας.

Αριθμός Προβολών: 107