Βάπτιση

Στα Βριλήσσια την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου βαπτίστηκε το τρίτο παιδί της Χριστίνας Παπαγεωργίου, κόρη της Ιωάννας Παττακού από το χωριό Αποδούλου της επαρχίας Αμαρίου Ρεθύμνης. Ανάδοχοι της νεοφώτιστης Άννας, ο Μιχάλης και η Θάλεια Παττακού, παιδιά του αδερφού της Ιωάννας και πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Κωστή Παττακού. Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε στη νεοφώτιστη Άννα να είναι πάντα γερή και καλότυχη!

Γεννήσεις.
 Στις 26/6/17 η Δήμητρα Χατζημαρκάκη (κόρη Γεωργίας Μελιδονιώτη) και ο Γιώργης Αντωνογιαννάκης, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί ένα υγιέστατο αγοράκι.
 Ο Σύλλογος μας εύχεται στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσει το νεογέννητο.
Βαπτίσεις.
Στις 21/10/17 ο Αντώνης Μελιδονιώτης (του Περικλή) και η Χαρά Μιχαηλίδου βάπτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων  Κορωπίου. Το όνομα της νεοφώτιστης Σοφία.
Ο Σύλλογος μας εύχεται στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσει.
Επιτυχίες.
Ο Αδάμ Εμμ. Βολανάκης τελείωσε το διδακτορικό του στο τμήμα Παθολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης(Dunn school of Pathology, University of Oxford) και τον Οκτώβριο προσελήφθη ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο τμήμα Μοριακής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Ηarvard (Department of Molecular Pharmacology,Harvard University).
Ο Σύλλογος μας  του εύχεται καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.
Πένθη.
Απεβίωσε στις 28/10/17 ο Γεώργιος Ψαρουδάκης του Σταύρο (Δάσκαλος) και κηδεύτηκε στο Αποδούλου.
Απεβίωσε στις 29/10/17 η Χρισούλα Γ Μπερκουτάκη  και κηδεύτηκε στο Αποδούλου.
Απεβίωσε στις 3/12/17 ο Γιώργης Καπελώνης του Μιχαήλ στη Γερμανία και κηδεύτηκε στη Γερμανία.
Στις οικογένειες των θανόντων συγχωριανών μας ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.
Το Δ.Σ εύχεται σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Θα χαρούμε να σας δούμε όλες και όλους στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας. Θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τον τόπο και την ακριβή ημερομηνία και ώρα.
Αριθμός Προβολών: 140