Γάμοι:

1.Η Ουρανία Ρουμπούλα το γένος Κραουνάκη παντρεύτηκε τον Ταξιάρχη  Αντωνίου  στης 24 Ιουνίου . Η Δεξίωση των καλεσμένων τους έγινε στο κτήμα Αργιθέα στην Παιανία  Αττικής .

2.Ο  Μανώλης Κυδωνάκης του Στυλιανού παντρεύτηκε την Ελευθερία Μαριδάκη στις 11 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου. Η Δεξίωση των καλεσμένων τους έγινε στο κέντρο πέλαγος.

  1. Ο Γεώργιος Φουντεδάκης του Κωνσταντίνου παντρεύτηκε την Πανωραία – Αναστασία Κιάφη την 1η  Ιουλίου στον Άη Γιώργη Πεταλωτή . Η Δεξίωση των καλεσμένων τους έγινε στο κτήμα Θυμέλη.
  2. Ο Χαράλαμπος Κυδωνάκης του Εμμανουήλ παντρεύτηκε την Aise Ertzan στις 15 Ιουλίου (πολιτικός γάμος) Η Δεξίωση των καλεσμένων τους έγινε στο κτήμα Πανάκρον.
  3. Η Ειρήνη Γιαννακάκη του Ιωάννη παντρεύτηκε τον Βασίλης Βαμβακά στις 15 Ιουλίου στην Μονή Χαλεβή , όπου έγινε και η δεξίωση των καλεσμένων τους.
  4. Η Μαρισόφη Κοκκινάκη του Ανδρέα παντρεύτηκε τον Αντώνη Γιαννόπουλο στις 19 Αυγούστου στον Άη Γιώργη στο χωριό μας. Η Δεξίωση των καλεσμένων τους έγινε στο κτήμα Πανάκρον.
  5. Ο Γεώργιος Φουντεδάκης του Νικολάου παντρεύτηκε την Στέλλα Σμπιράκη στις 9 Σεπτεμβρίου στην Ασή Γωνιά όπου έγινε και η δεξίωση των καλεσμένων τους.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον».

Θάνατοι

Πέθανε και κερδεύτηκε στην Αθήνα  ο Μάρκος  Βουργίδης (67 ετών )σύζυγος της Δέσποινας Φουντεδάκη   .Ο Σύλλογος Βρυσανών  Αθήνας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κατέθεσε αντί στεφάνου 20 € στην Αμαριώτικη Φωνή .

Στις 8 Σεπτ. πέθανε στην Αθήνα ο Κραουνάκης Ν Μιχαήλ . Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στις Βρύσες Αμαρίου. Ο Σύλλογος Βρυσανών  Αθήνας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κατέθεσε αντί στεφάνου 20 € στην Αμαριώτικη Φωνή .

Στις 10 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή  Ειρήνη Βοσκάκη, το γένος Εμ. Βαρούχα, με καταγωγή από τις Βρύσες (Σμιλέ). Η κηδεία έγινε στο Βυζάρι Αμαρίου.

Αριθμός Προβολών: 40