ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Ο Μπαγιαρτάκης o Κωστής και η Μηναδάκη Στέλλα της Ελένης και του Στεφάνου Μηναδάκη από την Παντάνασσα , βάφτισαν την κόρη τους ΄΄ΕΛΕΝΗ΄΄ στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Ρέθυμνο στις 17 Φεβρουαρίου 2018. το τραπέζι έγινε στο ΄΄Γεράνι  Παλλάς ΄΄ και γλέντησαν με το συγκρότημα του Μιχάλη Καλλέργη. Ο Σύλλογος εύχεται στους γονείς και στους συγγενείς να τους ζήσει.

ΠΕΝΘΗ

  • Στις 17-11-2017 πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα η Αμαλία Κουριανού σε ηλικία 92 χρονών. Στα παιδιά της, στα εγγόνια της και τους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά  μας συλλυπητήρια .
  • Στις 4-1-2018 πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα η Ελένη Ιωσ. Ιερωνυμάκη.σε ηλικία 100 χρονών. Στα παιδιά της, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς ,εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια.
  • Στις 21-1-2018 πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα ο Γεώργιος Νικηστράτου Ιερωνυμάκης (ο Ρούπης) σε ηλικία 68 χρονών. Στα παιδιά του(Μελπομένη, Νικήστρατο, Κατερίνα, Μανωλίτσα και Γιάννη)  τα εγγόνια , τα αδέλφια του και τους λοιπούς συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια.
  • Στις 5-2-2018 πέθανε ο Γεώργιος Καραπιδάκης, σε ηλικία 88 χρονών, από την Παντάνασσα και κηδεύτηκε στο Χρωμοναστήρι. Στην γυναίκα του Ρούλα, στα παιδιά του Λευτέρη και Κώστα και στους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια.
  • Στις 7-2-2018 πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα ο Γεώργιος Εμμ. Ιερωνυμάκης σε ηλικία 38 χρονών.  Στους γονείς του Μανώλη και Αλεξάνδρα, στα αδέλφια του Βασίλη, Αλέξη και Δημήτρη, στη γιαγιά του Αθηνά στους θείους και τις θείες στα ανίψια του και όλους τους λοιπούς συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια.

Άδικη είσουνε ζωή

απ’ την αρχή για μένα

κι’ αν λεν πως έχει και χαρές

δεν μου’ δωκες εμένα.

Ανθέ μου δεν επρόλαβες

Ήλιο να αντικρίσεις

Που στό λουλούδι επέβαλε

Χωρίς νερό ν’ ανθίσεις.

(Ο αδελφός σου Βασίλης)

Αριθμός Προβολών: 44