ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Στις 10-5-2016 ο Φραγκιάς Πιγουνάκης  και η Μαρία Κουρνιανού απέκτησαν το πρώτο τους  παιδί ένα χαριτωμένο  κοριτσάκι.
Στις 31-8-2016 ο Θοδωρής Μπαξεβάνης και η Βάσω Χαροκόπου απέκτησαν το δεύτερο τους  παιδί ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.
Τους ευχόμαστε να ζήσουν.
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Στις  18-8-2016 ο Κωστής και η Ανδριάνα Ιερωνυμάκη βάφτισαν τον γιο τους  και τον ονόμασαν Σπύρος. Η βάπτιση έγινε στο Άγιο Πνεύμα στην Παντάνασσα και το γλέντι στον « ΔΡΥΜΟ».
Στις 24-8-2016 ο Γιάννης Ιερωνυμάκης και η Μαρία Τσουτσουδάκη βάπτισαν μαζί τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.  Τον Γιώργο, τον Μανώλη και την Κάλια. Η βάπτιση έγινε στην Παναγία την Παντάνασσα και το γλέντι στην πλατεία.
 Τους ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα φωτισμένα.
ΕΚΔΕΙΛΩΣΕΙΣ
Στις 15-6-2016 έγινε το πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος . Το γλέντι έγινε στην πλατεία μπροστά στην εορτάζουσα  ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ. Το γλέντι  με το συγκρότημα του Νεκτάριου Κουναλάκη κράτησε μέχρι το πρωί.
Στις 19-8-2016 πραγματοποιήθηκαν,  τα αποκαλυπτήρια του ηρώου των πεσόντων. Τα αποκαλυπτήρια  έκαναν η  Αντιπεριφερειάρχης  Ρεθύμνου  και ο  Δημάρχος Αμαρίου, παρουσία όλων των χωριανών και πολλών προσκεκλημένων. βλ. άρθρο Goodnet.gr (http://goodnet.gr/politismos-trechonta/articles/mia-omorfi-kai-liti-teleti-sti-mnimi-ton-agoniston-tis-pantanassas.html).
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Μαρία Καναβά – Καλαϊτζάκη . Το περιεχόμενο του λόγου δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  (http://omospamari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1801:-1982016-&catid=69:2012-01-15-15-09-31&Itemid=90).
Με νηστήσιμα φαγητά, που κάθε γυναίκα ετοίμασε  χωριστά και συγκεντρώθηκαν  στην   αίθουσα του Συλλόγου, με πολύ κρασί και όρεξη ,  με μουσική (λύρα, λαγούτο και μαντολίνο), με τραγούδια και χορό σε κάθε σπίτι και στους δρόμους  του χωριού ( καντάδα), που κράτησε  μέχρι τις 05:00 της επόμενης, γιορτάσθηκε  ο Αγ. Ιωάννης στον « Αρναούτη»  στις   29-8-2015.  
Για την άψογη οργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου όσο και σε κάθε χωριανό που συλλογικά εργάστηκαν για την υλοποίησή των.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Χαράλαμπου Ιερωνυμάκη που χρόνια τώρα ευεργετεί το χωριό του, την Παντάνασσα, με έργα, εξοπλισμούς και ιδέες, όπως , τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ηρώου πεσόντων, τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Αγ. Ιωάννη (Αρναούτη), την κατασκευή των ανοξείδωτων κάγκελων στην εκκλησία της  Παναγίας κ.α.   

Αριθμός Προβολών: 3