ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΓΑΜΟΙ

  1. Στις 20 Ιουλίου 2017 , παντρεύτηκαν και βάφτισαν και το  παιδάκι τους,  ο Γιάννης Λαγουδάκης,  από τις Καρίνες και η  Ελίζαμπεθ  Βασ. Κουρνιανού, από την  Παντάνασσα. Τα μυστήρια έγιναν στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής  στο Φράγμα των Ποταμών.

Μετά τα Μυστήρια ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας στο κτήμα «Θυμέλη».

  1. Στις 26-7-2017, παντρεύτηκαν, ο Μανώλης Αντων. Κουρνιανός με την Μαργαρίτα Κωνσταντίνου. Η δεξίωση έγινε στο κτήμα ΠΑΥΛΑΚΗ.
  2. Στις 23 Αυγούστου 2017, παντρεύτηκαν ο Μάρκος Νικηστ. Χαροκόπος από την Παντάνασσα με την Βασιλεία Λαγουδάκη από τις Καρίνες. Το Μυστήριο  και το γλέντι έγιναν στο κτήμα «Θυμέλη».

Ευχόμαστε σε όλους να ζήσουν.

 

ΒΑΠΤΙΣΗ

Στις  2-9-2017 ο Κωστής και η Χριστήνα Χατζηδάκη, βάπτισαν τον γιό  τους. Το όνομα αυτού «Κωνσταντίνος». Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παντάνασσα.

Ευχόμαστε να τους ζήση.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ:

  • Η Βασιλική Ιερωνυμάκη του Κωνσταντίνου πέτυχε στη Φιλοσοφική στο Ρέθυμνο.
  • Η Μαρία Πολιτάκη του Μανούσου στο τμήμα Νηπιαγωγών στο Ρέθυμνο

Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και  καλή σταδιοδρομία!

 

ΠΕΝΘΗ

  • Στις 20-8-2017 πέθανε στην Αθήνα ο Μάρκος Εμμ. Ιερωνυμάκης (Τζαγκαρομάρκος) και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα στις 22-8-2017. Στην γυναίκα στα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά  μας συλλυπητήρια .
  • Τελικά δεν τα κατάφερε να νικήσει την αρρώστια που καρτερικά την πάλευε και έτσι 31/8/2017, στα 39 της χρόνια υπέκυψε η Γεωργία Παπαδογιωργάκη του Εμμανουήλ  . Στο σύζυγό της, στους γονείς στην αδελφή της και στους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

  1. Στις 15-8-2017, όπως κάθε χρόνο, μαζεύτηκαν όλοι οι χωριανοί και γιόρτασαν την Κοίμηση Της Θεοτόκου (Παναγία Παντάνασσα). Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος , με μια πραγματικά επαγγελματική οργάνωση πραγματοποίησε πανηγύρι  στο οποίο γλέντησαν , μικροί και μεγάλοι μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Μιχ. Καλλέργη.

Συγχαρητήρια στους οργανωτές,  σε αυτούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και στους χορηγούς. «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

  1. Η γιορτή Αγ. Ιωάννη του Ριγολόγου,  στον ειδυλλιακό χώρο στον Αρναούτη , ξεκίνησε από την παραμονή με τον εσπερινό και το φαγοπότι, με αρτύσιμα εδέσματα που ο καθένας κουβαλούσε στο   βουριάλι του. Τα γέλια και τα  τραγούδια μέσα στην νύχτα, ανακατεμένα με τους ήχους των τριζονιών και τα κουδούνια των προβάτων  δημιουργούσαν μια  ατμόσφαιρα που δεν περιγράφεται. Οι παρευρισκόμενοι μόνο την αισθάνονται.

Την επομένη, μετά την Θεία  Λειτουργία στον  ίδιο χώρο και στα ίδια τραπέζια, συνεχίστηκε ο «δεύτερος γύρος», με νηστήσιμα. . Ο «τρίτος γύρος» ξεκίνησε με μια παρεϊστικη καντάδα από σπίτι σε σπίτι, με μαντολίνο και τραγούδια που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

  1. Στις 26-8-2017, ο Πολιτιστικές Σύλλογος της Παντάνασσας οργάνωσε και πραγματοποίησε εκδρομή στο Οροπέδιο Λασιθίου. Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν την Μονή ΚΕΡΑΣ, το σπήλαιο Δικταίο Άνδρο, την Μονή ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑΣ και το πάρκο δεινοσαύρων, στις Γούρνες Ηρακλείου.

 

Αριθμός Προβολών: 39