Το Σάββατο στις 9 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο κρητικό εστιατόριο «Ρακοπαίγνιο», στην Γλυφάδα, όλοι οι Πλατανιανοί της Αθήνας αντάμωσαν μετά από πολύ καιρό.

Αυτό έγινε μετά από πρωτοβουλία του νέου ΔΣ, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για το καλό του συλλόγου και του χωριού μας.
Με την συνεστίαση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους Πλατανιανούς της Αθήνας να συναντηθούν, να διασκεδάσουν, να πουν τα προβλήματα και τα βάσανα τους αλλά επίσης να εκφράσουν και τις απόψεις τους. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το μαγαζί το οποίο μας φιλοξενούσε γέμισε από χωριανούς και φίλους.
Το ΔΣ θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκομένους κλήρωσε ένα εισιτήριο των 2 ατόμων σε καμπίνα μετ’ επιστροφή, ευγενική χορηγία της εταιρίας ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES. Επίσης δόθηκε ραντεβού με όλους για τον χειμώνα όπου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του.
Τέλος το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει: την Βιοτεχνία Δερμάτινων Ειδών Τσαμπρούνη για την γενναιόδωρη χορηγία τους προς το σύλλογο, τα γνωστά πολυκαταστήματα Media Markt, την Ελένη Λίτινα του Γεωργίου και τον Άγγελο Κωνσταντόπουλο του Αθανασίουγια τις δωρεές τους.
Αριθμός Προβολών: 237