ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

         Ο Χρήστος Γαζοράκης του Ευαγγέλου και η σύζυγός του Ιφιγένεια Μπενέτου, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, αγόρι στις17.12.2017.

         Η Μαρία Καμηλάκη του Εμμανουήλ και ο συζυγός της Κωστής Μανωλεσάκης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, αγόρι στις 15-1-2018.

         Η Χρυσούλα Μανογιαννάκη του Γεωργίου και ο σύζυγός της Αντώνης Νικολακάκης, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, αγόρι στις 20-2-2018.

 Το Δ.Σ εύχεται να τους ζήσουν.

 ΒΑΠΤΙΣΗ

        Η Ευαγγελία ( Βάλια) Βόλακα, κόρη της Μαρίας Παπαδομανωλάκη και του Σπύρου Βόλακα,  και ο σύζυγός της Σπύρος Χατζηφώτης βάπτισαν το αγοράκι τους στο Ρέθυμνο στις 07/01/2018 και το ονόμασαν Σπύρο.

Το Δ.Σ εύχεται να ζήσει ο νεοφώτιστος.

 ΘΑΝΑΤΟΙ

         Ο Μιχάλης Δελημπασάκης σύζυγος της Μαίρης Παπαδάκη του Ηλία και της Ριρίκας πέθανε στη Θεσσαλονίκη και κηδεύτηκε στην Σητεία Κρήτης στις 25-11-2017.

         Ο Γεώργιος Σταματελάτος σύζυγος της Ευγενίας Καμηλάκη του Αγησιλάου, πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα στις 3-12-2017.

 Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

 ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος στο Αμαριώτικο Σπίτι. Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου ήταν μεγάλη. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο παπά Μανώλης Καβρουλάκης.

Το φλουρί έτυχε στον Γιώργο Μωρίδη, γιο της Ελένης Δημητρίου Κυριακάκη – Μωρίδου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε κατ΄ αρχάς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και στη συνέχεια την Σταυρούλα Κυριακάκη που προσέφερε για άλλη μια χρονιά την βασιλόπιτα. Ευχαρίστησε επίσης και τα μέλη του Δ.Σ και τις συζύγους τους για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στη συνέχεια σ΄ όλους τους παρευρισκόμενους. Ιδιαιτέρως ευχαριστίες έδωσε ο Πρόεδρος στον «ψήστη» Βαγγέλη Γαζοράκη που επιμελήθηκε τα της ψησταριάς.

Ιδιαίτερη αναφορά & ευχαριστίες έδωσε ο πρόεδρος στις οικογένειες των αδελφών Αλεξανδράκη (Γιάννη , Μανώλη , Βασίλη , Χρυσούλας & Μαρίας ) όπου στην μνήμη των γονέων τους Γεωργίου & Αργυρώς εξέδωσαν δωδεκασέλιδο ημερολόγιο με φωτογραφίες από το χωριό μας και το μοίρασαν σε όλους τους παραβρισκόμενους , μέλη  & φίλους του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας                    κ. Νίκος Κραουνάκης, ο π. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Στέφανος Αντωνακάκης με την σύζυγό του, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νευς Αμάρι κ. Αφροδίτη Σπινθουράκη – Μπελεγρίνη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ωρωπού κ. Αντώνης Γιαννουλάκης και το μέλος του Δ.Σ. Βρυσανών Αθήνας κ. Δημήτριος Μοναχογιός με καταγωγή της γιαγιάς του από Μοναστηράκι.

 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ _- Νέο  Δ.Σ  (2016 – 2020)

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες του Συλλόγου. Το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα εντός της προβλεπόμενης από το καταστατικό προθεσμίας και έχει την παρακάτω σύνθεση :

 

                                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ           :

ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                           ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          :

ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ  ΜΑΝΟΥΣΟΣ

                   ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          :

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ

                                          ΤΑΜΙΑΣ          :

ΚΑΦΑΤΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ

                                           ΜΕΛΟΣ          :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

                                               «                  :

ΒΑΡΟΥΧΑ  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

                                               «                  :

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ

 

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ          :

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΥΡΑΝΙΑ

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ                                :

 

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

κ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ                            :

 

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ  – ΧΟΡΟΣ

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Αποκριάτικη Συνεστίαση του Συλλόγου και ο χορός στο κέντρο διασκέδασης «ΚΛΕΙΔΙ».

Η προσέλευση των μελών και των φίλων του Συλλόγου ήταν μεγάλη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καβρουλάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες μέλη και φίλους του Συλλόγου καθώς και τον βραβευμένο μάγειρα Γιώργη Χριστουλάκη για το εκπληκτικό πιλάφι που φτιάχνει  και λειτουργεί «ως κράχτης» της συνεστίασης.                         Ο Πρόεδρος  ευχαρίστησε και τους οργανοπαίκτες : Μύρωνα Γρεβεντζάκη στη Λύρα και            Έκτορα Κυριάκου στο Λαούτο.

Ευχαρίστησε και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς : ANEK LINESMINOAN LINESHELENIC SEE WAYS, ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ  κ.ά.

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ  40  ΧΡΟΝΙΑ  –  ΠΑΝΑΚΡΟΝ

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 και ώρα 11.30΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα                  40 χρόνια του Συλλόγου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντώνης  Τρίτσης» στην οδό Ακαδημίας αριθ. 50. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει            η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Αλεξανδράκη με τίτλο :    

            ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

       ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Η Φύση, οι Άνθρωποι, η Ιστορία, ο Πολιτισμός

 

Ώρα προσέλευσης  11.00 π.μ.

 

Σας περιμένουμε όλους.                       

Αριθμός Προβολών: 58