ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στο κρητικό κέντρο Αόρη. Το κέντρο  βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού 40 ακριβώς δίπλα από το ΚΤΕΛ. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη καθώς η ύπαρξη του συλλόγου εξαρτάται μόνο από την συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Νικόλαος Γενεράλης του Ιωάννου και της Αικατερίνης εγγονός του Νίκου (Σηφογιάννη) και της Άννας Γενεράλη πέρασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τμήμα μαθηματικών. Επίσης την ίδια χρονιά διακρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων επιτραπέζιας αντισφαίρισης κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θερμά συγχαρητήρια και να έχει πάντα επιτυχίες.

Βαπτίσεις

1 την Κυριακή 22 Οκτωβρίου  2017 ο Δημήτρης  Γιαννακούλης  του Ιωάννη και η συζυγός του  Άννα Κουτελιδάκη του Ευάγγελου από το Γερακάρι ,εβάπτισαν το κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Αλεξάνδρα. Το μυστήριο έγινε στοΙ.Ν. Αγίας Παρασκευής στο Ρέθυμνο ,ακολούθησε  γλέντι στο κέντρο Μέγαρο.

2 το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 ο Τζανής Κουτελιδάκης του Γεωργίου από το Γερακάρι και η συζυγός του Κατερίνα εβάπτισαν το αγοράκι τους  και του έδωσαν το όνομα Γεώργιος. Η βάπτιση έγινε στον Ι.Ν. Αγίου  Γεωργίου στο Γερακάρι και ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Δρυμός.

 

ΠΕΝΘΗ

1 Στις 23 Οκτωβρίου 2017 έφυγε από τη ζωή η Μάχη Ακουμιανάκη σύζυγος Μανώλη Ακουμιανάκη. Η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

2 απεβίωσε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 ο Αναστάσιος Κοκονάς του Αντωνίου σε ηλικία 81 ετών . Η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι .

3 απεβίωσε την Τετάρτη 15Νοεμβρίου 2017 ο Ευάγγελος  Στρατιδάκης του Εμμανουήλ  (Τσιτσοβαγγέλης) σε ηλικία 89 ετών .Η  κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.

Ο  σύλλογός  μας εύχεται θερμά συλλυπητήρια  στις οικογένειες  των θανόντων .

Αριθμός Προβολών: 45