Σύλλογος Κουρουθιανών Αθήνας «οι Κουρήτες»

       Σ Ο Φ Ο Κ Λ Ε Ο Υ Σ  53Α  10553  Α Θ Η Ν Α

 

 

 

                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                                   ΑΘΗΝΑ  12  01  2017

 

Αγαπητοί συγχωριανοί

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο  του συλλόγου, σας καλεί  σε συγκέντρωση – συνέλευση  την       Κυριακή 29 Ιανουαρίου,  ώρα   11 π.μ.

 

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα  «POLISARTCAFÉ»  Πεσματζόγλου 5, στο υπερυψωμένο αίθριο του Αρσακείου, πάνω από τη Στοά Βιβλίου και το Θέατρο Τέχνης

 

Καλώς να ανταμώσουμε, να κόψουμε την πίτα   και να ανταλλάξουμε τις ευχές μας  για τον καινούριο χρόνο, με αγάπη, ρακή και μεζέδες.

Θα ακολουθήσουν:

-Εκλογή Προέδρου και πρακτικογράφου Γ.Σ., καθώς και τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

-Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. , και οικονομικός απολογισμός

-Εγγραφή νέων μελών. 

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας περιμένουμε όλους,  να ιδωθούμε και να καταθέσουμε  απόψεις και ιδέες για την δραστηριότητα του συλλόγου, να εκλέξουμε νέο συμβούλιο και να το πλαισιώσουμε για αποδοτικότερο έργο.

 

Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστούν σε προβολή, εικόνες με τόπους και πρόσωπα,   θέματα που αφορούν στο χωριό μας, τις ιδιαίτερες αξίες του την ιστορία το παρόν και το μέλλον του. Οι προσπάθειες του συλλόγου συνίστανται στην διερεύνηση, επισήμανση, διάσωση, ανάδειξη και προβολή των   αξιών αυτών.

Ένα από τα μέσα προβολής αποτελούν τα ημερολόγια. Το ημερολόγιο 2017 αφορά στα «Πέτρινα Τοπία»  Χαρακτηριστικοί σχηματισμοί που αποτελούν μοναδικές εμβληματικές τοπιακές εκφράσεις που περιβάλουν το χωριό μας, αφορούν στις τριάντα έξι φωτογραφίες  που αποτελούν το περιεχόμενο του.

Το ημερολόγιο διατίθεται  από τα μέλη  του Δ.Σ. του συλλόγου, θα διατίθεται και στη συνάντηση,  όπως και αυτά των παρελθόντων ετών που αποτελούν συλλεκτικά αντικείμενα.  Η απόκτηση  αλλά κυρίως η διάδοση τους σε φίλους και γνωστούς αποτελεί  έμπρακτη απόδειξη της αγάπης μας για τον τόπο.

 

.Σημ. Η επιστολή αυτή στέλνεται σε διευθύνσεις που διαθέτει  ο σύλλογος. Ασφαλώς υπάρχουν ελλείψεις πιθανές αλλαγές αλλά και γιατί   καινούρια σπίτια Κουρουθιανών – με το καλό – ανοίγουν. Θα το πούμε ξανά Επικοινωνήστε και κοινοποιήστε την πρόσκληση.

 

        Με την αναμονή της αντάμωσης

 

        Εκ μέρους και του  Δ Σ      ο Πρόεδρος       Αντώνης   Νουκάκης       

                                      

.        Τηλ επικοινωνίας  6937313239  6932586867  6972020045  6979674638  6976034567  6945764619         

Αριθμός Προβολών: 11