Προφίλ εταιρίας

Η Φάρμα Αλεξανδράκης συστάθηκε, από τον Παύλο Αλεξανδράκη, ως μια οικογενειακή επιχείρηση με 200 κονικλομητέρες, στο Μοναστηράκι Ρεθύμνου, το 1999, και είχε τις βάσεις της στην πολυετή ενασχόληση του ιδιοκτήτη με την εκτροφή κουνελιών, από το 1987. Σήμερα, η δυναμικότητα της επιχείρησης ανέρχεται στις 1200 κονικλομητέρες και τα κουνέλια εκτρέφονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις υπό την παρακολούθηση έμπειρου επιστημονικού δυναμικού και χρησιμοποιούνται φυσικές ζωοτροφές που παρασκευάζονται τοπικά, σύμφωνα πάντα, με Ευρωπαϊκά πρότυπα διατροφής.
Από το 2009, η επιχείρηση διαθέτει υπερσύγχρονο ιδιόκτητο σφαγείο για κουνέλια (το δεύτερο στην Ελλάδα), το οποίο είναι εγκεκριμένο από τους αρμόδιους κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς με κωδικό έγκρισης P52 και κωδικό τυποποιητηρίου PE170.

Επίσης, στο σφαγείο λαμβάνει χώρα σφαγή πουλερικών, καθώς και επεξεργασία και τυποποίηση κρέατος κουνελιών και πουλερικών.

Το σφαγείο εξυπηρετεί τις ανάγκες της Φάρμας Αλεξανδράκης, όπως και των νομών Ρεθύμνου και Χανίων και πάντα σύμφωνα με τις αρχές του ISO 22000:2005, οπότε και διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα του προϊόντος.

Σήμερα, η επιχείρηση μας διαθέτει νωπά κουνέλια, σε εβδομαδιαία βάση, στην Κρήτη, σε επιλεγμένα κρεοπωλεία και στα καταστήματα ΙΝ.ΚΑ., ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, όπως και πανελλαδικά, στα καταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Υπηρεσίες σφαγής κουνελιών-πουλερικών, εναλλακτικά προϊόντα με βάση το κουνελίσιο κρέας καθώς και παραπροϊόντα της εκτροφής κουνελιού παρέχονται κατόπιν παραγγελίας.


Αριθμός Προβολών: 46