Αναδημοσίευση από : rethnea.gr

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η Παγκρήτιος Ένωση τίμησε την γυναίκα
22/03/2018
Η Παγκρήτιος Ένωσις πραγματοποίησε στις 18 Μαρτίου 2018 στο κρητικό κέντρο «Ζορμπάς» εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν Γυναίκες Κρητικής καταγωγής που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους.
Γυναίκα επιστήμονας, συγγραφέας, ποιήτρια, καλλιτέχνης, Πρόεδρος κρητικού συλλόγου.
Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι:
Άννα Φιλιώτου ιατρός- συγγραφέας, Χρυσούλα Δημητρακάκη ποιήτρια-συγγραφέας, Μάρω Γεωργιλαδάκη ποιήτρια- μαντιναδολόγος, Γεωργία Νταγάκη καλλιτέχνης – λύρα, Μαρία Βλάσση καθηγήτρια – καλλιτέχνης λαούτο, Κατερίνα Σαραντινούπρόεδρος Δαφνιανών Αττικής -δασκάλα χορού και Δέσποινα Τσαγκαράκη Καθηγήτρια -πρόεδρος κρητών Γλυφάδας.
Η διάκριση συνοδευόταν από ένα τιμητικό δίπλωμα και μια καρφίτσα με το έμβλημα της Παγκρητίου Ενώσεως, Διπλούς Πέλεκυς που φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης Ελένη Τζιφάκη.
Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά με το μουσικό συγκρότημα των Αλεξάκη – Καραγιώργη επίσης χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Δημήτρη και Αντώνη Βασσάλου.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως και ιδιαιτέρως τις Γυναίκες της Κρήτης που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες.
Αριθμός Προβολών: 44