Θερμά συγχαρητήρια στην Ιφιγένεια Κωστάκη που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017 στο beach volley στην κατηγορία Κ17

Η Ιφιγένεια Κωστάκη (αριστερά στη φωτογραφία) του Γεωργίου Κωστάκη και της Βασιλικής Δημακάκου με καταγωγή από το Φουρφουρά Αμαρίου, γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 2001 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να παίζει beach volley (βόλεϊ στην άμμο) σε ηλικία 10 ετών και σε ηλικία 13 ετών άρχισε να ασχολείται και με το βόλεϊ ακολουθώντας τα χνάρια του παππού της Αδάμ. Tο 2013 και το 2016 συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα beach volley όπου πήρε τη δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα. Από το Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις με τον ομοσπονδιακό συνεργάτη Ηλία Ζωλασταθιάδη.

Τον Ιούλιο του 2017, μαζί με την συμπαίκτρια της Ειρήνη Αργυρίου, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ανακηρύχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος 2017 στην κατηγορία Κ17(κάτω των 17 ετών). Η Ιφιγένεια θα αγωνίζεται φέτος στην ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου στην Β’ Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Είναι άριστη μαθήτρια της Δευτέρας Λυκείου και έχει επίσης διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ζωγραφικής. Λατρεύει την Κρήτη και επισκέπτεται κάθε χρόνο την γενέτειρα του παππού της Βασιλείου και της γιαγιά της Ιφιγένειας.

Αριθμός Προβολών: 398