Κυριακή μεσημέρι 25 Φεβρουαρίου του 2018 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, στον φιλόξενο χώρο του Κρητικού κέντρου Ζορμπάς. Αμαριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ και προσήλθαν για να συνδιασκεδάσουν Αμαριώτικα. Ο Πρόεδρος Νίκος Κραουνάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με Υγεία προσωπική και οικογενειακή. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Γεν. Γραμματέας  Νίκος Τσιουδάκης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αρχή της εκδήλωσης τιμήθηκαν δύο πρώην Πρόεδροι, για την προσφορά τους στο πολιτιστικό κίνημα. Ο Γιώργος Μαριδάκης Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, που διετέλεσε και  Πρόεδρος της Ένωσης Αμαριωτών, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αμαριωτών Στέφανος Αντωνακάκης. Βιογραφικά των τιμώμενων διάβασαν οι : Βαμιεδάκης Παναγιώτης και Σαββάκης Ιωάννης, μέλη του Δ. Σ της Ομοσπονδίας. Αναμνηστικά επέδωσαν στους τιμώμενους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Κραουνάκης στον Στέφανο Αντωνακάκη και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Τσαγρής στον Γιώργο Μαριδάκη.

Η διασκέδαση ήταν εξαρχής εξασφαλισμένη, τόσο από τα φαγητά του κέντρου, όσο και από το κρητικό μουσικό σχήμα του συνεπαρχιώτη λυράρη Αντώνη Κεχαγιαδάκη και των συνεργατών του, που κράτησαν το κέφι ως τις 9 η ώρα το βράδυ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του καταξιωμένου Αμαριώτη δασκάλου κρητικών χορών Βασίλη Μουρτζανού, που άνοιξε το χορό με το χορευτικό του σχήμα με κρητικούς χορούς.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους : ο τ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρίου Μανώλης Ψαρουδάκης, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάτου, η Γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων Ελένη Κοντόγκονα, οι Στρατηγοί Αντώνης Μυτιληνάκης και Σταύρος Φωτάκης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας Χαράλαμπος Σαλβαράκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Παπάγου-Χολαργού Κώστας Καπετανάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μενιδίου Δημήτρης Γιαννούλης από την Εφημερίδα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΝΕΑ η Φωφώ Ζουλάκη και από τον Ρ/Σ ΚΡΗΤΗ FM ο Παττακοστελής που κάλυψε και την εκδήλωση τηλεοπτικά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, η οποία ήταν πολυάριθμη και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δωροθέτες, που πρόσφεραν πολλά και αξιόλογα δώρα : ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, Κρητικό κέντρο ΖΟΡΜΠΑΣ, Κρητικό κέντρο ΑΟΡΗ, Κουμεντάκης Βιομηχανία κουφωμάτων UnionProfile, Ταβέρνα ΔΡΥΜΟΣ, Ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, Στιβάνια Σαββάκης Σταύρος, Ελαστικά αυτοκινήτου Σαββάκης Κώστας, Μεζεδοπωλείο ΧΟΧΛΙΟΣ, Στιβάνια Σπυριδάκης Θωμάς, καλσόν – INDER B.ΜΠΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε, Κομμωτήριο «Μαριλένα» Χαραλαμπάκη Μαρία, Κομμωτήριο «GoldenHair» Γιάννα Περιβολαράκη, Ακρώνυμο, Αφοί Μανιουδάκη, S/M – Κρεοπωλείο ΦΑΙΣΤΟΣ Εμμ. Α .Νεονάκης, Εταιρεία ΕΡΜΗΣ Παττακός Γεώργιος, ΠΑΤΙΣΤΑΣ, Ζαχαροπλαστείο Διαμαντάκης, Κομμωτήριο Forming, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ Μιχάλης Νικ. Γρέκας, Astron, Πρασσοπούλου-Τρουλλινού Αργυρώ, Χαραμαρά Γεωργία, Μανωλιτσάκης Στέλιος, Σπυροπούλου Ράνια,  Σταύρος Φωτάκης, Ρούλα Κάζα-Χανιωτάκη, Γρηγόρης Αλυσσανδράκης, Νίκη Κορωνάκη, Άγγελος Τσαγρής, Φιλλιπάκου Πέγκυ, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος.

Περισσότερα για την εκδήλωση στην διεύθυνση :

http://omospamari.gr/choros-omospondias-somateion-eparchias-amariou-25-02-2018-sto-zormpa/

Και του χρόνου με υγεία.

Νίκος Κραουνάκης

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αμαριωτών

 

 

Φωτογραφίες της εκδήλωσης

 

Αριθμός Προβολών: 488