Αναδημοσίευση από : goodnet.gr

Μία σχολική μονάδα που θα τη ζήλευαν μεγάλα αστικά κέντρα κοσμεί το ορεινό χωριό του Αμαρίου και κάνει περήφανους τους κατοίκους του δήμου ευρύτερα, μια και τα παιδιά της περιοχής θα το χαρούν και θα το απολαύσουν.

Δικαίως, λοιπόν και εύστοχα η αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, αναφέρθηκε στην προσφορά του Γιάννη Γενεράλη, ευρύτερα στον δήμο αλλά και ειδικότερα στο χωριό του.

Όπως σωστά παρατήρησε η κ. Λιονή ως θεσμικός (δημοτικός σύμβουλος) ο Γιάννης Γενεράλης δεν δικαιούται έπαινο για ό,τι κάνει διότι αυτή είναι η υποχρέωση όλων των δημόσιων λειτουργών.

Ως άνθρωπος και επιχειρηματίας όμως, δικαιούται όλα τα εύγε για όσα έχει κάνει για το Αμάρι και το χωριό του το Γερακάρι, που κυριολεκτικά έχει αλλάξει εικόνα και έχει αποκτήσει προοπτική.

«Ένας αμερικάνος πολιτικός έλεγε -τόνισε η Μαίρη Λιονή- ότι δυστυχώς ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ένας άνθρωπος όμως μπορεί να αλλάξει τον τόπο του και ο Γιάννης Γενεράλης το απέδειξε αυτό στο Γερακάρι που είναι πλέον παράδειγμα προς μίμηση».

Αριθμός Προβολών: 3