Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Βισταγής πασχίζει χρόνια τώρα να στολίσει το χωριό μας. Έτσι πέτυχε με μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσει, με την βοήθεια όλων μας, ένα Πολιτιστικό Κέντρο, στο οποίο οι νέοι, αλλά και οι μεγαλύτεροι βρίσκουν ενδιαφέρουσες ασχολίες και την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Στην συνέχεια αξιοποίησε, πάλι με την αρωγή μας, το παλιό σχολείο και δημιούργησε ένα πολύ όμορφο Λαογραφικό Μουσείο για να θυμόμαστε εμείς οι παλαιότεροι, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι, με ποιά εργαλεία και με πόσο κόπο οι γονείς μας καλλιεργούσαν την γη, περιποιόνταν τα ζώα τους και έβγαζαν το γλυκό ψωμί, που τρώγαμε με τόση όρεξη στα πατρικά μας σπίτια. 
Τώρα συνεχίζοντας  κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια, για την διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας του χωριού μας και την δημιουργία του απαραίτητου βοηθητικού χώρου, για την προετοιμασία των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και την κατασκευή μιας σύγχρονης παιδικής χαράς, για να παίζουν τα παιδιά μας. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηνών συνεχίζοντας τις πολυετείς προσπάθειες ανάδειξης της σπουδαίας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, συμμετέχει πάλι στην σημαντική αυτή προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό ανέλαβε να διαθέσει στα μέλη και τους φίλους του κουπόνια των είκοσι ευρώ, τα οποία μπορείτε να προμηθευθείτε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. 
Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, όσο μπορεί ο καθένας, στην σπουδαία αυτή προσπάθεια, 


Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας 
Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου 

Εμμ. Τσαγρή

Αριθμός Προβολών: 4