ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

<<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>>

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 Στις 17-03-2014 η  Γιάννα Τζίτζικα του Ελευθερίου και της Μαρίας ,και ο Θέμης Κωνσταντινίδης απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους ,κοριτσάκι.

 

 Στις 03-05-2014 ο  Παναγιώτης Μπαγουράκης του παπα-Γιάννη και της Μαρίας, και η  Ιωάννα Γιαγουρτάκη απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους,αγοράκι.

 

Στους ευτυχείς γονείς , γιαγιάδες και παππούδες ο Σύλλογος μας εύχεται να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΓΑΜΟΙ 

Στις 03-05-2014 η  Μαριλένα Μαθιουδακη του Γιάννη και της Μαρίας (εγγονή του Κοσμά Μαθιουδάκη) και ο Παναγιώτης Μπουγκής παντρεύτηκαν ,στον Ι.Ναό  Αγίου Νικολάου  στην  Ίδια Σερρών. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<PHILOXENIA>> στη Μαυροθάλασσα Σερρών.

 

Στις 31-05-2014 ο  Θέμης Κατσαντώνης του Στέλιου και της Αριστέας, και η Βάσω Μιχαλάκη,του Εμμανουηλ και της Στέλλας,παντεύτηκαν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Γεράνι Ρεθύμνου.Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<ΓΕΡΑΝΙ ΠΑΛΛΑΣ>>.

 

Στις 08-06-2014 ο Στέλιος Αργυρακόπουλος του Γεωργίου και  της Θεοδοσίας (Δοσούλα)  και η Σοφία Ξαγοράρη του Ανάργυρου και της Σμαράγδας παντρεύτηκαν  στη Μητρόπολη Θήρας. Ακολούθησε δεξίωση  στη ταβέρνα <<ΠΥΡΓΟΣ>>.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους  να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 

ΠΕΝΘΗ

Στις 27.1.2014 έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Κωνσταντίνα Κόγκα, χήρα αειμνήστου Γεωργίου Κόγκα.

 

Στις 26 .3.2014 και σε ηλικία 90 ετών έφυγε απο τη ζωή η Γεωργία Ψαρρά σύζυγος Νικολάου.

 

Και στις 31.3.2014  σε ηλικία 86 ετών έφυγε απο τη ζωή και η αδελφή της Μαλαματένια (Τένια) Μανίκα σύζυγος Ανάργυρου. 

 

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

ΕΤΗΣΙΟΣ  ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ <<Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ>>

Στις 05 Απριλίου  2014 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο φιλόξενο κρητικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ.Η συνάντησή μας αυτή που έχει γίνει πια παράδοση έγινε μέσα σε κλίμα εγγάρδιο,φιλικό και αγάπης που ενώνει εμάς τους Ανωμεριανούς.Ανταλλάξαμε τα νέα και τις ευχές μας και υποσχεθήκαμε να βρεθούμε ξανά του χρόνου αλλά και στα καλοκαιρινά γλέντια του χωριού μας.

Με τα  <<μαλαματένια λόγια>> και συρτά,  απο τον Φώτη Δουλγεράκη μπήκαμε στο κλίμα της βραδιάς, με τους μελωδικούς  κρητικούς ήχους του συγκροτήματος του Κωστή Κακουδάκη (λύρα) και Γιώργη  Μανωλιούδη  (λαούτο), <<ανεβήκαμε ακόμη πιό ψηλά >> και η  γνήσια Ανωμεριανή λύρα του συγχωριανού μας Γιώργη Μπαγουράκη  μας έφερε αναμνήσεις απο τις παρέες μας, στα παλιά καλά  και <<ανέμελα χρόνια>>.

Το γλέντι  κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μας έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις σκοτούρες της  καθημερινότητας.

Η συμμετοχή  ηταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Ο Σύλλογος μας θέλει να σας ευχαριστήσει γι αυτό θερμά.

Γιατί σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή σας  μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε θέληση  να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Στην εκδήλωση ο Σύλλογος μας βράβευσε τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2013 και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις σπουδές που επέλεξαν.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Φωτογραφίες και βίντεο απο την εκδήλωση μας έχουν αναρτηθεί  στο facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου μας  εύχετε σε όλους μας,  Καλό Καλοκαίρι και  με το καλό να ξανασμίξουμε στις προσεχείς εκδηλώσεις μας.

Καλή επιτυχία στούς υποψήφιους φοιτητές μας.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 1