ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Στις 22 Αυγούστου στο Γερακάρι έγινε το επίσημο μνημόσυνο για τους πεσόντες χωριανούς από τους γερμανούς. Έγιναν διάφορες εκδηλώσεις όπως αγώνας δρόμου, προβλήθηκε ντοκυμαντέρ, έγιναν ομιλίες κλπ. Παρευρέθησαν επίσημοι από το στρατό, ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός και πολλοί Αμαριώτες.
ΓΑΜΟΙ
    Στις 2 Ιουλίου παντρεύτηκε η Κατερίνα Δασκαλάκη του Ιωάννη τον εκλεκτό της Νικήτα Σωτήρη από τη Νεάπολη Λακωνίας. Ο γάμος έγινε στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.
    Στις 20 Αυγούστου παντρεύτηκε η Ελένη Κουτελιδάκη του Αντωνίου τον εκλεκτό της Βασίλη Σταγάκη από τις Μαργαρίτες και ο γάμος έγινε στο Ρέθυμνο. Τραπέζι και γλέντι έγινε στο κέντρο "ΠΕΛΑΓΟΣ"
    Στις 26 Αυγούστου παντρεύτηκε ο Νίκος Παπαγιαννάκης του Νικολάου την εκλεκτή του στον Αχλαδέ Μυλοποτάμου.    
    Στις 3 Σεπτεμβρίου έγινε ο γάμος του Μιχάλη Ταταράκη του Εμμανουήλ και της Ασπασίας με την εκλεκτή του Άννα Μανωλιτσά στο χωριό  Άγιος Δημήτριος. Το γλέντι έγινε στο κέντρο "ΜΕΓΑΡΟ".
    Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Μανουσάκης πάντρεψε την κόρη του στο Ρέθυμνο. Το τραπέζι και γλέντι έγινε στο κέντρο "Θυμέλη".
    Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία.
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
    Στις 6 Αυγούστουο Βαγγέλης Γενεράλης του Αλεξάνδρου βάπτισε την κόρη του στο εκκλησάκι του  Αγίου Νικολάου και το όνομα αυτής Χαρούλα. Ακολούθησε γλέντι με κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
    Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπαγιαννάκης του Νικολάου απέκτησε τον τρίτο του γιό. Ευχόμαστε σ΄ αυτόν και τη σύζυγό του Κατερίνα να τους ζήσει και να είναι πάντα καλά.
ΠΕΝΘΗ
Απεβίωσε στις 22 Αυγούστου η Ασπασία Καραϊσκάκη 90 χρονών μητέρα του προέδρου μας Χαράλαμπου Καραϊσκάκη και η ταφή της έγινε στο Γερακάρι.

Αριθμός Προβολών: 7