Εγκαίνια

 

Στις 27-12-2015 έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου του Δημοτικού Σχολείου της Παντάνασσας.  Ένα κτίριο που ήταν εγκαταλελειμμένο από το 2003 και  είχε φθάσει στα όρια της κατάρρευσης,  είναι πάλι εκεί, πάνω στο νέο Αμαριώτικο  δρόμο, στολίδι, να «αγναντεύει», τα γύρω βουνά την πανέμορφη κοιλάδα, το Φράγμα των Ποταμών και μακριά στον ορίζοντα, μέσα από το Πρασσανό Φαράγγι, το Κρητικό Πέλαγος. Πέρα όμως από την ομορφιά, είναι πάλι εκεί για να συνεχίσει –όπως για πολλές δεκαετίες έκανε- να «παρέχει» γνώση και πολιτισμό.   Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους που άμεσα ή έμμεσα συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου αυτού.

(βλ. σχετικό άρθρο της κ. Μαρίας Καναβά που δημοσιεύεται στο:  http://omospamari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1445:2016-01-22-18-05-57&catid=69:2012-01-15-15-09-31&Itemid=90  ).

 2.      Εκδηλώσεις

     Μαζί με το κόψιμο της πίτας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντάνασσας έκανε αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε το παρακάτω νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος: Ιερωνυμάκης Χαράλαμπος του Γεωργίου

Αντιπρόεδρος: Ιερωνυμάκης Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Ταμίας: Ιερωνυμάκη Χρυσή του Εμμανουήλ

Γραμματέας: Παπαδογιωργάκη Ελευθερία του Στεφάνου

Μέλος: Ιερωνυμάκη Μαρία του Μάρκου

Εξελεκτική Επιτροπή:  Καραγιαννάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ

                                          Πλεμένος Γεώργιος του Δημητρίου

                                          Τσουτσουδάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ

 Κοινωνικά

Στις 30 Αυγούστου 2015 o Γιάννης  Αντωνογιαννάκης  και η Τίνα  Γκαύρου, καταγωγής  από την Παντάνασσα, βάφτισαν  το γιο τους Δημήτρη στην Εκκλησία   ΄΄Κοίμηση της Θεοτόκου΄΄ στη Παντάνασσα.    Ακολούθησε γλέντι στη ταβέρνα Δρυμός.  Ο Σύλλογος τους  εύχεται να τους ζήσει.

Αριθμός Προβολών: 3