ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 Στις 05/12/2016 ο Θέμης Κατσαντώνης του Στυλιανού και της Αριστέας και η Βάσω Μιχαλάκη απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί αγοράκι.

 Στις 25/01/2017 ο Γιάννης Κατσαντώνης του Εμμανουήλ και της Ασημένιας και η Νίκη Μανασάκη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κοριτσάκι.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

 Στις 27/11/2016 στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Ρεθύμνου η Ελένη Σταυρουλάκη του Διογένη και της Ευρυδίκης και ο σύζυγος της Νίκος Βρεττός βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Ευρυδίκη.

Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<Θυμέλη>>.

 Ο Σύλλογος μας εύχεται, να τους ζήσει  το νεοφώτιστο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ

Στις 21/01/2017 στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στα Μυσίρια Ρεθύμνης   ο Θέμης  Σοφιαδάκης του Εμμανουήλ και της Νεκταρίας και η Μάρω Γαλιού παντρεύτηκαν και βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Νεκταρία.

Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο <<Γεράνι Παλλάς>>.

 Ο Σύλλογος μας εύχεται, να ζήσουν οι νιόπαντροι να τους ζήσει  το νεοφώτιστο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

 ΠΕΝΘΗ

 Στις 02/01/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος η Αντωνία Μπαγουράκη-Τρουλινού, σε ηλικία 84 ετών.

 Στις 04/01/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στον Πειραιά η Ελισάβετ Λινοξυλάκη-Τσαχάκη ,σε ηλικία 79 ετών.

Στις 09/01/2017  έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στη Μαθιά Ηρακλείου η Άννα Καπαρού-Παπουτσάκη (σύζυγος Εμμανουήλ Καπαρού),σε ηλικία 73 ετών.

Στις 10/01/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Γερακάρι Αμαρίου η Γεωργία Αγγελιδάκη-Στρατιδάκη σε ηλικία 75 ετών.

 Στις 10/01/2017 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο η Ελένη Παναγιωτάκη –Σηφογιαννάκη σε ηλικία 71 ετών.

Στις 12/02/2017  έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος η Ευανθία Παττακού χήρα Παντελή σε ηλικία 85 ετών.

 Στις 03/03/2017  έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Ηράκλειο Κρήτης η Ευαγγελία  Περάκη χήρα Γιώργου Μαρκάκη σε ηλικία 85 ετών.

Έφυγε απο την ζωή η Κασσιανή Μπούκα του Γεωργίου και της Μαρίας Μπούκα-Παπουτσάκη (εγγονή της Καδιανής απο τις Δρυγιές) και κηδεύτηκε στις 06/03/2017 στον Πειραιά  σε ηλικία 40 ετών.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ε Τ Η Σ Ι Ο Σ  Χ Ο Ρ Ο Σ

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ» σας προσκαλεί και φέτος στον Ετήσιο Χορό μας  που θα πραγματοποιηθεί,στις 01 Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 μ.μ, στην  νέα,  αίθουσα,  του από μετακόμιση  Κρητικού Κέντρου «ΟΜΑΛΟΣ» επί της οδού  (Πειραιώς 68, Μοσχάτο τηλ.:210-5621642), Η διασκέδαση μας είναι εξασφαλισμένη, με τους ήχους του παραδοσιακού συγκροτήματοςτου Μιχάλη Κουνάλη , δεξιοτέχνη στο μαντολίνο και εξαιρετικού ερμηνευτή της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής,καθώς επίσης και με τη γνήσια Ανωμεριανή λύρα  συγχωριανών μας καλλιτεχνών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μας, γι’ αυτό, όσοι γνωρίζετε παιδιά που εισήχθησαν το Σεπτέμβριο του 2016 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε εγκαίρως με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Με το καλό να σμίξουμε,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι η αναβληθείσα εκδρομή μας στα Καλάβρυτα-Μέγα  Σπήλαιο, θα πραγματοποιηθεί στις 07/05/2017 με το ίδιο πρόγραμμα για την οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά στον Ετήσιο Χορό μας.

Σας ευχαριστούμε…

Γιατί σε  μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή  και η στήριξη σας  μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε θέληση  να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία.

Με το καλό να σμίγουμε,!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο απο τις  εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 2