ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Στις 10 Απρίλη 2016 ο σύλλογος Γερακαριανών της Αθήνας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Λιβαδειά, Ιτέα και Γαλαξίδι. Όσοι από τούς χωριανούς και φίλους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να τηλεφωνήσουν σε όποιο μέλος του Δ.Σ. γνωρίζουν και να κλείσουν θέση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

            Στίς 31 Ιανουαρίου 2016 ο σύλλογος Γερακαριανών της Αθήνας "Ο προφήτης Ηλίας" έκανε τον ετήσιο χορό του στο κρητικό κέντρο "ΖΟΡΜΠΑΣ". Ταυτόχρονα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίττα. Η επιτυχία ήταν μεγάλη αφού το κέντρο γέμισε από χωριανούς και φίλους. Μεγάλο ρόλο έπαιξε βέβαια το καλό και πλούσιο φαγητό αλλά και η μουσική που μας χάρισε ο συγχωριανός μας Κωστής Κουτελιδάκης με το συγκρότημά του. Ευχόμαστε να περνάμε κάθε χρόνο το ίδιο καλά.

            Στις 13 Φεβρουαρίου 2016 ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού έκοψε την πίττα του στην αίθουσα του συλλόγου. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και όλοι περάσαν όμορφα.

ΓΑΜΟΙ

            Στις 27 Δεκεμβρίου 2015 τελέστηκε ο γάμος του Δημήτρη Δασκαλάκη του Ιωάννη και της εκλεκτής της καρδιάς του Νερατζούλας Κανάρη. Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου στον Πειραιά. Ευχόμαστε όλοι να είναι ευτυχισμένοι. 

ΘΑΝΑΤΟΙ

            Απεβίωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2015 η Στέλλα Αλεξίου ετών 86 από το Γερακάρι κόρη του Γεωργίου Καραϊσκάκη. Η κηδεία έγινε στο νέο νεκροταφείο Κορωπίου.

            Απεβίωσε ο Βασίλειος Καμάρης από το Μυλοπόταμο σύζυγος της Αγγελικής Ξέκαλου. Η κηδεία του έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2016 στην Καισαριανή.

            Απεβίωσε στις 25 Φεβρουαρίου 2016 στο Ρέθυμνο η Αγγελική Ανδρουλάκη ετών 96 σύζυγος του δασκάλου Μιχάλη Ανδρουλάκη απο το Γερακάρι. Η κηδεία έγινε στο Γερακάρι

            Απεβίωσε στις 5 Μαρτίου 2016 ο Γιάννης Ακουμιανάκης του Εμμανουήλ (Διπλογιάννης) ετών 88 από το Γερακάρι. Η κηδεία του έγινε την επόμενη μέρα στο Γερακάρι.

 

Αριθμός Προβολών: 1