Αναδημοσίευση από :madeincreta.gr

Κάθε χρόνο εφεξής θα γιορτάζονται τα 80α Γενέθλια της Προσφοράς

«Προσφορά» ορίζεται ως η ενέργεια ή το αποτέλεσμα και η θυσία του να δίνω κάτι εξαιρετικά σημαντικό που εξυπηρετεί κάποιον άλλον, μια ομάδα ή το σύνολο. Αυτό ακριβώς θέλησε να τιμήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλογέρου, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στο πρώην Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Σε μία νοσταλγική βραδιά  γιορτάσαν όλους εκείνους που για πάνω από 80 χρόνια προσφέρουν ανιδιοτελώς στις οικογένειές τους και τους συνανθρώπους τους, αποτελώντας έτσι το σημείο αναφοράς και το θεμέλιο λίθο για το μέλλον της κοινότητας.

Η όμορφη αυτή εορτή ξεκίνησε με ένα μικρό χαιρετισμό και ένα μεγάλο Ευχαριστώ από τον Πρόεδρο, εκ μέρους όλου του Π.Σ., στους εορτάζοντες, για να ακολουθήσει μια ευχή και υπόσχεση εφεξής και κάθε χρόνο να γιορτάζονται τα 80α Γενέθλια της Προσφοράς (τον επόμενο χρόνο θα εορτάσουν τους γεννηθέντες το έτος 1937).

Στη συνέχεια, σε μια έντονα συγκινητική ατμόσφαιρα, διαβάστηκαν δύο επιστολές, η πρώτη από τη γηραιότερη γυναίκα της παρέας (ετών 95) κα Τριποδιανού Ευαγγελία και η δεύτερη από τον κ. Κούρο Γεώργιο (απών λόγω θέματος υγείας). Τούρτα, αναμνηστικά δώρα, ένα πλούσιο γεύμα, προσφορά του Π.Σ. και των γυναικών του χωριού, αλλά και η λύρα του Ζουμπουλάκη Βαγγέλη με το λαούτο του Γωνιωτάκη Γιώργη ολοκλήρωσαν την μοναδική αυτή στιγμή για το χωριό.
 ..και του χρόνου!

καλογέρου γιορτή προσφορά 1936 80άρηδες

Αριθμός Προβολών: 3