ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο σύλλογός μας στις 10 Απριλίου πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Ιτέα και στο όμορφο Γαλαξίδι με στάση για καφέ στην Λιβαδειά. Η εκδρομή ήταν πετυχημένη λόγω της καλής διάθεσης των εκδρομέων χωριανών και φίλων και της μεγάλης συμμετοχής αφού δεν μας χώρεσαν δυο πούλμαν.
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Στις 3 Φεβρουαρίου 2016 στον Άγιο Νικόλαο η Έλενα Μανδαλενάκη σύζυγος του Κωστή Κουτελιδάκη του Ανάστου και της Γεωργίας από το Γερακάρι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Στις 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Ρέθυμνο η Αθανασία Πετρίδη σύζυγος του Γιάννη Κουτελιδάκη του Ανάστου και της Γεωργίας από το Γερακάρι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι
Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς αλλά και στους παππούδες και τις γιαγιάδες να τους ζήσουν και να είναι πάντα καλά.
 ΘΑΝΑΤΟΙ
Απεβίωσε την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 η Κουτελιδάκη – Τρουλλινού Αργυρούλα το γένος Ιωάννου Κουτελιδάκη από το Γερακάρι σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της έγινε στο Ρέθυμνο.
Στις 18 Μάη 2016 ο Νεκτάριος Ταταράκης του Κωνσταντίνου (Καρόλη), ανηψιός του Θεοχάρη έχασε τη ζωή του σε ηλικία 43 ετών. Η κηδεία του έγινε στις 19 ΜαΪου στα Χανιά.
Στις 20 Μάη 2016 απεβίωσε στο Ρέθυμνο η Κατερίνα Ταταράκη – Αλεξανδράκη σύζυγος του Μανώλη (Καρολομανώλη) από το Γερακάρι σε ηλικία 54 ετών. Η κηδεία της έγινε στις 21 Μάη στο Γερακάρι.
Απεβίωσε η Αγγελική – Βαρβάρα Νικολιδάκη κόρη του Κοκκωνά και της Χαρίκλειας Στρατιδάκη από το Γερακάρι. Η κηδεία της έγινε στο ρέθυμνο.
Έφυγε από τη ζωή στο τέλος του Μάρτη 2016 στα 58 του χρόνια ο Ανάστος Μπολιουδάκης του Εμμανουήλ από το Γερακάρι. Η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.

Αριθμός Προβολών: 1