ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

ΓΑΜΟΙ:

Στις 30 Απριλίου 2017 παντρεύτηκε η Βίκυ Ιερωνυμάκη τον εκλεκτό της καρδιάς της Φάνη Μπαλατσούκα στην Βαρυμπόμπη.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2017 με τα δεσμά του γάμου δέθηκαν η χωριανή μας Γεωργία Τσίχλη με τον αγαπημένο της Αναστάσιο Νασόπουλο στο Περιστέρι Αττικής.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας καλεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και ώρα  11.00 στην καθιερωμένη αρτοκλασία όπου γης Φουρφουριανών στον προαύλιο χώρο της Παναγίας "καρδιώτισσας" στην θέση ΛΕΙΒΆΔΑ  στο Φουρφουρά.
Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν όλων όσων πρόσφεραν στην διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του ναού (1996-2004) και θα προσφερθεί κέρασμα. 
Με τιμή το Δ.Σ.
 

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:

Σάββατο 27 Μαΐου το μέλος  Δ.Σ. του Συλλόγου μας (ταμίας) Χαρίδημος Λέκκας και η αγαπημένη του Κονδυλία  βάπτισαν την κόρη τους. Της έδωσαν το όνομα Μαρία.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στην παλατιανή Αττικής βάπτισαν τον μικρό υιό τους ο Παντελής και η Νάνση Τσίχλη .Το όνομα αυτού, Ευστάθιος.

                ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ.

ΘΑΝΑΤΟΣ
-Στις 18 Μαρτίου 2017, έφυγε ξαφνικά  για το μεγάλο ταξίδι,ο Μιλτιάδης Λανταβός σύζυγος της Αιμιλίας Σημαντήρα κόρης του αείμνηστου  Σημαντηρογιώργη σε ηλικία 77 χρόνων και κηδεύτηκε στις 20-3-2017 στο Κοιμητήριο της Άνω Βούλας .Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα .
(Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος)
 
 

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η χοροεσπερίδα του συλλόγου μας εις το κοσμικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. Την αρχή έκανε το χορευτικό συγκρότημα του Συνδέσμου Κρητών Ν. Ηρακλείου Αττικής το οποίο μας παρουσίασε χορούς από τον τόπο μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου και προέδρου του Συλλόγου μας Μουρτζανού Βασίλη. Την σκυτάλη πήρε το Δ.Σ. και έπειτα ο κόσμος όπου διασκέδασε ασταμάτητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τις μελωδίες του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που συνεισέφεραν στην εκδήλωση μας. Την πρώτη θέση παίρνουν όλοι οι χωριανοί μας όπου κάθε χρόνο μας στέλνουν από το χωριό καλούδια όπως καρύδια, ελιές , μερτόρακι, κ.α. με τον πανταχού παρόν Μουρτζανό Γιάννη (πιττάκος). Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα αυτών: Μουρτζανός Ιωάννης, Μουρτζανός Χριστόφορος, Μουρτζανός Επιμενίδης, Μουρτζανός Μιχάλης (Μανιάτης), Πανταλός Μιχάλης, Αλεξάκης Νίκος, Μαράκης Εμμανουηλ (Μαρής), Γιακουμάκης Παντελής, Σχιζας Νικος (ο οποίος μας είχε αφήσει και ένα μήνυμα πάνω στο μπουκάλι τση ρακής. «Από το Φουρφουρά ρακί κι από παλιά κουρμούλα, πίνεις κι αν έχεις βάσανα για μιας ξεχνάς τα ούλα.») Φυσικά να μην ξεχάσουμε και τους χορηγούς  μας οι οποίο έδωσαν τις ευγενικές χορηγίες τους για την λαχειοφόρο μας (τα μοναδικά έσοδα για το ταμείο μας). Ευχαριστούμε , λοιπόν, τους εξής: την Minoan Lines, την  Aνεκ Lines & Blue Star Ferries ,το Αρχοντουλάκη Γιάννη , την Γιακουμάκη Πόπη, τον Δουλάμη Νίκο ,το café-barPub Road 41 του Δουλάμη Δημήτρη και Χρήστου, τη Κολομβούνη Αικατερίνη, το Κρητικό Κέντρο «Ομαλός», τον Μανωλακάκη Δημήτρη & Υιό, την Μαράκη Κατίνα, τον Μουρτζανό Ανδρέα & Υιό, τον Μουρτζανό Αντώνη, τον Μουρτζανό Χριστόφορο, την Μιχαήλ Φραντζέσκα, τον Σύλλογο Κρητών Πετρούπολης, τον Σημαντήρη Κώστα, την Ταξάκη Δέσποινα, τον Χαλκιαδάκη Ιπποκράτη, και διάφορους φίλους του συλλόγου όπου για προσωπικούς τους λογούς δεν θέλησαν να αναφέρουμε το όνομα τους.

Και σ’ άλλα γλέντια με καλό!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

                                ΤΟ Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 14