ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:
* Στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 βάφτισαν τα δυο τους παιδάκια ο Βασίλης Φασουλάς και η Γεωργία Φουρναράκη. Τα ονόματα αυτών: Εμμανουήλ και Χρυσαυγή.
(Να ζήσουν τα νεοφώτιστα)
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:
* Στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 η Χαρούλα Μουρτζανού και ο Δημήτρης Ζαμπετάκης έφεραν στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.
* Στις 7 Οκτωβρίου 2016 ο Χαρίδημος Λέκκας και η εκλεκτή της καρδιάς του Κορνηλία γέννησαν ένα κοριτσάκι.
*Στις 5 Δεκεμβρίου 2016 η Γεωργία Διάνα σύζυγος Βασίλη Μπαϊλού της Φρόσως Μουρτζανού της Επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης γέννησε αγοράκι.
(Να  ζήσουν τα νεογέννητα και οι γονείς να τα δουν όπως ποθούν)
ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ
Στις 24-9-2016 ο Γιάννης Τσακούμης γιός της Ευγενίας Διαμαντάκη (Παυλογιάννη) παντρεύτηκε στον Άγιο Ελευθέριο Αλεξανδρούπολης την εκλεκτή  της καρδιάς του Αθανασία Δεδούση. Μετά έγινε η βάφτιση της κορούλας τους που την ονόμασαν ΕΥΓΕΝΙΑ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ..Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο ΧΑΡΑΜΑ.
(Να ζήσουν οι νεόνυμφοι και η νεοφώτιστη ).
ΘΑΝΑΤΟΙ
* Έφυγε προδομένος από την καρδιά του για τη γειτονιά των Αγγέλων ένας ακόμα Φουρφουριανός νέος ο Ιωάννης Τρουλλινός του Δημήτρη και της Γαρεφαλίτσας σε ηλικία 45 χρόνων. Κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο  Αιωνία του η μνήμη.
(Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος)
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
                              ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
* Στις 29 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αμαρίου (Σοφοκλέους 53α Αθήνα, 1ος όροφος) θα κόψουμε την καθιερωμένη μας Αγιοβασιλόπιτα. Εκεί θα βραβεύσουμε όλους τους επιτυχόντες ΑΕΙ – ΤΕΙ γι’ αυτό και σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με κάθε μέσο, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν λάθη ή να μην ξεχάσουμε κανέναν.
Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος. (Τηλ.: 6970229738. Μουρτζανός Βασίλης) Θα προσφερθεί κέρασμα από το σύλλογο μας.
                        ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ
* Το Σάββατο18 Μαρτίου 2017 στις 21:00 σας καλούμε να γλεντήσουμε με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη στο κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» (Πειραιώς 68, Μοσχάτο 183 46) .
Τιμή πρόσκληση : 20€ με πλήρες μενού και με απεριόριστα ποτά. (για όσους νηστεύουν υπάρχει κατάλληλο μενού)
Παρακαλούμε θερμά όπως κλείσετε τραπέζι επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες. (Τηλ.: 6970229738. Μουρτζανός Βασίλης)
                    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
* Στις 26 Μαρτίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 σας καλούμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αμαρίου (Σοφοκλέους 53α Αθήνα, 1ος όροφος) για Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΟΙ  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
                    ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ
 
Αριθμός Προβολών: 24