Πέθανε και κηδεύτηκε στις Βρύσες η Χαρά Γιαννουλάκη (το γένος Κραουνάκη) ο σύλλογος Βρυσανών της Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και καταθέτει το ποσόν των 20€ αντί στεφάνου στην Αμαριώτικη φωνή.

 

  Πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Σοφία (Φωφώ) Γκρέκα το γένος Κραουνάκη.Ο Σύλλογος Βρυσανών της Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και καταθέτει το ποσόν των 20€ αντί στεφάνου στην Αμαριώτικη φωνή.

  Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αγαπημένη μας Σοφία απεβίωσε στις 22 Αυγούστου ανήμερα της επετείου του ολοκαυτώματος των Βρυσών από τους Γερμανούς όπου και εκτελέστηκε και ο πατέρας της ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

 

  Ένα ακόμα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις και καλές παρέες μας αφήνει γεμάτο από αναμνήσεις, ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης και με την γλυκιά προσμονή του επόμενου. Οι απόδημοι Βρυσανοί-Καρδακιανοί απέδειξαν πόσο αγαπούν το χωριό τους, αφού όλα σχεδόν τα σπίτια άνοιξαν και παρά τις δυσκολίες όλοι κατέβηκαν να περάσουν λίγες μέρες με τους δικούς τους ανθρώπους.

  Το χωριό μας γέμισε ζωή.

  Με πρωτοβουλίες του πολιτιστικού συλλόγου και των χωριανών μας έγινα πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικές-θρησκευτικές-ψυχαγωγικές.

  Θα αναφέρω μόνο μερικές από αυτές

-Μεγάλη Αρχιερατική Λειτουργία στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής στο Καρδάκι με παρουσία πλήθους κόσμου.

-Λειτουργία στο Αγ. Παντελεήμωνα στη θέση Γούλα με πλούσιο κέρασμα αμέσως μετά από τους συγχωριανούς μας.

-Τον καθιερωμένο κάθε χρόνο διαγωνισμό τάβλι που έγινε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές.

-Αποκορύφωμα το Πανηγύρι του 15 Αύγουστου με την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Παναγίας στον περίβολο του σχολείου και αμέσως μετά με πρωτοβουλία κάποιων χωριανών μας και καλεσμένους όλους τους παρευρισκόμενους παρετέθη πλούσιο γεύμα και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να κουβεντιάσουν και να ανταλάξουν ευχές.

  Το βράδυ παρά τον όχι πάρα πολύ καλό καιρό το γλέντι στην πλατεία με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων των χωριανών στην επιτυχία.

 

    Συγχαρητήρια σε όλους και καλό χειμώνα.

Του χρόνου ακόμη καλύτερα.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

Αριθμός Προβολών: 4