ΓΑΜΟΙ

Την Κυριακή 30 Απριλίου, η Ουρανία Καναβά, κόρη του ιερέως Γεωργίου Καναβά, εφημέριου στην Παντάνασσα Αμαρίου, παντρεύτηκε το Μπάμπη Αρώνη από το Λάχη Λακωνίας. Ο γαμπρός με τη συνοδεία κρητικής μουσικής του συγκροτήματος του Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη έφτασε στο σπίτι της νύφης όπου φίλοι, συγγενείς και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος "Ερωφίλη" αντάλλαξαν τις παραδοσιακές μαντινάδες του γάμου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παντάνασσα παρουσία του Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίου και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου. Τις βέρες και τα στέφανα αντάλλαξαν οι φίλοι του ζευγαριού Ιωάννα Δροσάκη και Σπύρος Σταθάκης.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωϊας στο κέντρο "Μέγαρο".

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

1.     Πανηγύρι στην Παντάνασσα  στις 15-8-2017 με το συγκρότημα του Καλλέργη.

2.     Γιορτή Αγ. Ιωάννη του Ριγολόγου στον Αρνάούτη στις 29 Αυγούστου. Θα ανέβουν οι χωριανοί στον Αρναούτη και το βράδυ θα γίνει καντάδα στα σοκάκια του χωριού όπως και πέρυσι .

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

1.  Για την κορούλα που απέκτησαν ο Μάρκος Μηναδάκης και η Μαριλένα  Κοτζαμπούγιουκη  ευχόμαστε ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΖΕΙ.

2.  Στον Δημήτρη Εμμ. Ιερωνυμάκη  και στην Κατερίνα, που απέκτησαν κοριτσάκι  ευχόμαστε ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΖΕΙ.

ΠΕΝΘΗ

Λιγότερο από 2 μήνες άντεξε την  απουσία του συζύγου της Χαράλαμπου,  που απεβίωσε την 1-3-2017 η Ευτυχία Πορτάλιου.  Έτσι αποφάσισε να τον ακολουθήσει , επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια να συνεχίζουν να είναι για πάντα μαζί.

Η κηδεία της Ευτυχίας έγινε στις 24/4/2017 στο νεκροταφείο  του Κόκκινου Μύλου . Στα παιδιά της (Ελένη & Ειρήνη) στα εγγόνια της και τους λοιπούς συγγενείς , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.  

 

Αριθμός Προβολών: 21