ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Στις αρχές Οκτωβρίου , η Μέλπω Καραπιδάκη ,του Ευθύμη και της Μαρίας ,απέκτησε το πρώτο της παιδάκι ,που είναι αγοράκι με τον ευτυχή συζυγό της Γιώργο Σφακιανάκη. Να σας ζήσει ! Στην Αγγλία η Αθηνούλα μας η Πατέρου ,του Νίκου και της Αριάδνης απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της αγοράκι με τον σύζυγο της Sam Din ,στο τέλος του Οκτώβρη. Να σας ζήσει! Ο Αστρινός μας ο Βουμβουράκης ,του Γιάννη και της Σοφίας ,και η σύζυγος του Μιχαέλα Τσιβόλα ,απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους το Σεπτέμβριο και είναι κοριτσάκι Να σας ζήσει ! Στο τέλος του Οκτωβρίου ,ο Δημήτρης Πάτερος, του Γεωργίου  και της Γεωργίας ,και η σύζυγος του Άννα Τζοντζολάκη απέκτησαν το πρώτο τους κοριτσάκι. Να σας ζήσει ! Τόν Όκτώβριο η Μαρία Χριστοδουλάκη, τού Μανώλη καί τής Χρυσούλας,καί ο σύζυγος της Ελευθέριος Μανουσογιωργάκης, άπέκτησαν τό πρώτο τους παιδάκι, καί είναι κοριτσάκι. Νά σας ζήσει! Τόν Νοέμβριο απέκτησαν τό πρώτο τους παιδάκι,πού είναι αγοράκι,η Γκρατσιέλα Σταυροπούλου και ο εύτυχής σύζυγος , της Άρης  Κουγιούφας,τού Βασίλη καί τής Νίκης  Βροντάκη ,στήν Αθήνα! Να σάς ζήσει! ΒΑΦΤΙΣΗ Ο Παντελής Σφακιανάκης του Ανδρέα και της Βίκης ,και η σύζυγος του Παρασκευή Λουκοπούλου ,βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι , που είναι κοριτσάκι ,στον Ι.Ν Παναγίτσας Χαιδαρϊου Αττικής Η νονά Βιργινία Λουκοπούλου έδωσε στο νεοφώτιστο το όνομα Σπυριδούλα! Να σας ζήσει! ΚΗΔΕΙΕΣ Στις 22 Οκτωβρίου του 2015 ,πέθανε στο χωριό μας ,ο Χαρίλαος Μανούσακας,η κηδεία του έγινε στο χωριό μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Στις 24 Νοεμβρίου πέθανε η Ηλιόχαρη Νικολιδάκη ,σύζυγος του Νικολάου Νικολιδάκη . Η κηδεία της έγινε στο χωριό μας. Θερμά συλλυπητήρια. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ Όπως και κάθε χρόνο ,στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ,έγινε και φέτος η δοξολογία στον Ιερό Ναό του χωριού μας και έπειτα όλοι μαζί πήγαμε στο μνημείο των Ηρώων όπου έγινε και κατάθεση στεφάνων. Από τον Δήμο Αμαρίου εκπρόσωπος ήταν ο Γαλάτιος Μοσχονάς ,πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου , και από τη Βισταγή ο πρόεδρος μας Νίκος Λαγκουβάρδος.  ΆΡΙΣΤΕΥΣΑΝ   ΚΑΙ   ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ  

Η Χρύσα Καλκατζή ,του Στεφάνου και της Μαρίας Ψιστάκη ,αποφοίτησε απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών ,στό  τμήμα  Φιλολογίας , τής Φιλοσοφικής σχολής.  Το Νοέμβριο στις 27 του 2015 ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της. Εύγε και Καλή Σταδιοδρομία. Ή Πόπη Βουζουναρά, τού Βαγγέλη ,και τής Μαρίας αποφοίτησε και ορκίστηκε τόν Νοέμβριο στις 27 – 2015   από το Πανεπιστήμιο  Κρήτης από τό τμήμα Φιλοσοφικής και Κοινωνιολογίας Ρεθύμνου .  Συγχαρητήρια Στίς 4 Δεκεμβρίου έορτή της Άγίας Βαρβάρας,έγινε η λειτουργία, στόν Ναό της ,στό χωριό μας,καί στήν συνέχεια, γιορτάσαμε ολοι μαζί οι χωριανοί,στό κτήριο του συλλόγου μας  με όλα τα καλούδια,πού  έφερε ο καθαείς. Και του χρόνου.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Η πλατεία του χωριού μας , διαμορφώνεται. Χάρη στις προσπάθειες του συλλόγου μας. Η χορέφτρα είναι έτοιμη. Έγιναν και τα μπεντένια. Ελπίζουμε στην οικονομική βοήθεια των απανταχού Βισταγιανών και φίλων μας , για να τελειώσει. Και όλοι μαζί το καλοκαίρι ν'ανταμώσουμε !

 Kαλά Χριστούγεννα καί ας ελπίσουμε νά είναι καλύτερος ο καινούργιος χρόνος!  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ

 

Αριθμός Προβολών: 37