ΓΑΜΟΙ

Σ τις 11 Οκτωβρίου 2014 η Στέλλα Μηναδάκη του Στέφανου Μηναδάκη και της Ελένης Τσαγκαράκη από την Παντάνασσα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της Κωστή Μπαγιαρτάκη καταγωγής από την Αγία Γαλήνη. Κουμπάρος ήταν ο Ορφανουδάκης Μιχάλης. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ.κ Ειρηναίου με συλλειτουργούς του τον επικεφαλής του Ιερού Ναού και πολλούς άλλους Ιερείς. Το τραπέζι έγινε στο κέντρο ''Γεράνι Παλλάς''. Ακολούθησε Κριτικό γλέντι μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Ναπολέων και Δήμου Τσακαλάκη.

Ο Σύλλογος τους εύχεται κάθε ευτυχία στο νιόπαντρο ζευγάρι  και καλούς απογόνους .  Στους  γονείς ευχόμαστε να τους ζήσουν και όπως επιθυμούν να τους καμαρώσουν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 27 Οκτωβρίου 2014 η Μανωλίτσα Ιερωνυμάκη του Γιώργη και της Γεωργίας Ιερωνυμάκη από την Παντάνασσα με τον σύζυγο της Γιάννη Κωστάκη  βάφτισαν τα παιδιά  τους Γεώργιο και Ελένη στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου στην Παντάνασσα. Το τραπέζι έγινε στο κέντρο ''Δρυμός'' και τους καλεσμένους διασκέδασε το συγκρότημα του Στέλιου Σταματογιαννάκη. 

Ο Σύλλογος εύχεται να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και όπως επιθυμούν να τα δουν. 

Αριθμός Προβολών: 1