ΓΑΜΟΙ

Στις 06.06.15 ο Γιάννης Κουτελιδάκης του Ανάστου και της Γεωργίας από το Γερακάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αθανασία Πετρίδη από τις Σέρρες. Ο γάμος και το γλέντι έγιναν στο Γερακάρι.

Στις 20.06.15 ο Γιάννης Λίτινας γιος του παπα-Μιχάλη παντρεύτηκε την Γαρυφαλιά Μυγιάκη κόρη του πατέρα-Λυκούργου από τη Μουρνέ Αγ. Βασιλείου. Ο γάμος έγινε στη Μουρνέ και το τραπέζι στου Κατσώτα στο Σπήλι.

Στις 27.06.15 ο γιός του Γρηγόρη Χαριτάκη Θανάσης παντρεύτηκε την καλή του Ειρήνη στο Γερακάρι και ταυτόχρονα βάπτισαν και τον γιό τους Γρηγόρη. Το γλέντι έγινε στο χώρο του ξενοδοχείου Alexander.

Στις 18.07.15 έγινε ο γάμος του Αντώνη Ακουμιανάκη του Γιώργη και της Φανιώς με την Λαμπρινή Σουμπασάκη από τον Ασώματο. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του χωριού την Παναγία και βάπτισαν και τα δύο παιδάκια τους Γιώργο και Στεφανούλα. Ακολούθησε γλέντι στο χώρο του ξενοδοχείου Alexander.

Στις 26.07.15 έγινε ο γάμος του Μανώλη Μάλλιαρη του Γιάννη με την καλή του Αντριάννα στο Ρέθυμνο.

Ευχόμαστε όλοι στα νέα ζευγάρια και στα παιδάκια τους να ζήσουν και να είναι πάντα καλά.

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ   

Στις 17.08.15 ο Κωστής Κουτελιδάκης του Αντώνη και της Δόξας αρραβωνιάστηκε την Αλίκη Τρουλινού από την Αγία Γαλήνη και το Καστέλι Κισσάμου. Ακολούθησε ένα τραπέζι στις 20.08.15 μπροστά στο σπίτι του παππού του για τους κουμπάρους, τους συμπεθέρους, φίλους και γειτόνους.

Ευχόμαστε στον Κωστή και την Αλίκη να είναι πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Την 1η Ιουλίου ο Γιάννης Γενεράλης (Σηφογιάννης) βάπτισε στον Αη Γιάννη την βυζαντινή εκκλησία στου Φώτη τα τρία κοριτσάκια του και τους έδωσε τα ονόματα Αναστασία, Αθηνά και Μαρία. Ακολούθησε τραπέζι στο χώρο του ξενοδοχείου Alexander.

Στις 03.07.15 ο παπα-Παναγιώτης Στρατιδάκης βάπτισε τα δύο παιδάκια του στην εκκλησία του χωριού Παναγία. Τούς έδωσε τα ονόματα Μύρων και Ιωάννα. Το γλέντι έγινε στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού.

Ευχόμαστε όλοι τα νεοφώτιστα και οι γονείς τους να είναι πάντα καλά.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 04.09.15 η Αντριάννα σύζυγος του Μανώλη Μάλλιαρη γέννησε ένα αγοράκι. Ευχόμαστε να τους ζήσει, να είναι γερό και δυνατό.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Στις 11.06.15 πέθανε η Πελαγία Ταταράκη κόρη του Κωνσταντίνου Ταταράκη (Παντελονόκωστα). Η κηδεία της έγινε στις 12.06 στο Γερακάρι.

Στις 04.07.15 κηδευτηκε στο Γερακάρι η Αγγελοστελίνα σύζυγος του Στυλιανού Αγγελάκη.

Στις 26 Ιουλίου πέθανε ο Κωνσταντίνος Ταταράκης (Παντελονόκωστας). Η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.

Στις 14 Αυγούστου άφησε την τελευταία του πνοή μακριά από το χωριό του στον Καναδά και μετά από ταλαιπωρία ενός χρόνου ο Χρήστος Μανιουδάκης. Μας άφησε παρακαταθήκη δύο καταπληκτικά βιβλία. "Κερασιά του Γερακάρη" που αναφέρεται σε ιστορίες και ανθρώπους του χωριού με πολύ φωτογραφικό υλικό και το "Γενεαλογία Οικογένειας Ταταράκη στο Γερακάρι".

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 22 Αυγούστου έγινε στο χωριό μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στις 22 Αυγούστου 1944. Κατέθεσαν στεφάνια από τον Δήμο Αμαρίου ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γενεράλης και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αντώνης Κουτελιδάκης.

Αριθμός Προβολών: 18