ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ ΑΜΑΡΙΟΥ
 
Την Πέμπτη 18-8-2016 πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία στο προαύλιο του Γυμνασίου –Λυκείου του Φουρφουρά η αφιλοκερδής  Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης τουΒασίλη Σκουλά εκλεκτού καλλιτέχνη- λυράρη και φουρφουριανού γαμπρού, για τη στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης ,Συβρίτου και Σφακίων. Ήταν μια εξαιρετική αυγουσιάτικη με πανσέληνο συναυλία που ο εκλεκτός καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του μάγεψαν το κοινό και πέτυχε και ο ιερός σκοπός της αλληλοβοήθειας, που θαυμάσια προσφέρει στους συνανθρώπους μας η Μητρόπολη μας και ο άξιος Ιεράρχης της. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στα Αμαριώτικα νιάτα, τα παιδιά  Πλατάνου και Φουρφουρά του Παραδοσιακού Συλλόγου ΕΡΩΦΙΛΗ που μας κατέπληξαν και έδειξαν το έργο που επιτελείται στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» από τη Μητρόπολη μας.
                             ΓΑΜΟΙ
-Στις  25-6-2016 η Νίκη Μπουρδελή  του Ζαχαρία  παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φουρφουρά  το Χαρίτο Χριστοδουλάκη από τη Βισταγή. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο κτήμα Πάνακρον.
-Στις 9-7-2016 ο Γιώργος Μουρτζανός του Χρήστου και η Αριστέα Λεμονάκη παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πετροχωρίου και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο Πάνακρον..
-Στις 20-8-2016 ο Στέλιος Καραμπασάκης γιός του Δημήτρη από το Πετροχώρι και της Αμαλίας Πανταλού από το Φουρφουρά παντρεύτηκε  τη Βάσω Κουμεντάκη από την Πατσό στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Φράγμα Ποταμών με κουμπάρα τη Μαρία Κιαγιά. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο κτήμα Πάνακρον.
(Να ζήσουν οι νεόνυμφοι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι)
ΓΕΝΝΗΣΗ
Στις  6-8-2016 η Φωτεινή Ταξάκη –Ρεϊζάκη κόρη του Ανδρέα και της Στέλλας γέννησε το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο αγοράκι.
(Να ζήσει το νεογέννητο και οι γονείς και οι παππούδες να το δουν και να το καμαρώσουν όπως ποθούν).
                           ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ
-Στις 17-7-2016 ο Γιώργος Μουρτζανός του Ανδρέα  και της Ειρήνης και η Ζωή  βάφτισαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας  Καρδιώτισσας στη Λειβάδα Φουρφουρά, τα παιδιά τους και τα ονόμασαν  ΑΝΔΡΕΑ και ΓΕΩΡΓΙΑ. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην Ταβέρνα  της Ντίνας Σημαντήρα. Νονοί ήταν ο Ιωάννης Γενεράλης και η Ελένη Μακριδάκη.
-Στις 18-8-2016 ο Γιάννης Μουρτζανός του Μιχάλη και η Ελένη βάφτισαν στον Άγιο Ιωάννη Αμαρίου τα παιδιά τους και τα ονόμασαν ΜΙΧΑΗΛ και ΝΙΚΟΛΑΟ
-Τον Αύγουστο ο Βασίλης Μουρτζανός του Γιάννη βάφτισε τα δύο του παιδιά
(Να ζήσουν τα νεοφώτιστα και οι γονείς να τα χαίρονται)
                               ΘΑΝΑΤΟΙ
-Στις 22-6-2016 έφυγε από τη ζωή  ο Γεώργιος Ιωάννου Σημαντήρας  σε ηλικία 98 χρόνων. Στις 23-6-2016 κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο της Πετρούπολης .- Τον Ιούλιο 2016 έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε στον Πειραιά ο Ζαχαρίας Ανδρέα Τσιχλάκης  σε ηλικία 82 χρόνων. Μεστός ποιητικός λόγος του εκλιπόντος έχει δημοσιευθεί στην ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΗ Φωνή .
-Στις 19-8-2016 έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Αριστείδη Διαμαντάκης σε ηλικία  91 χρόνων και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά.
-Στις 20-8-2016 έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Θεμιστοκλή Σημαντήρας σε ηλικία 69 χρόνων.
(Αιωνία η μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων)
-Στις 13-9-2016 έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Σημαντήρας του Δημητρίου  (αγροφύλακας) σε ηλικία 92 χρόνων και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά.

-Στις 13-9-2016 έφυγε από τη ζωή στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Παραδεισανός του Κωνσταντίνου σε ηλικία 63 χρόνων και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά στις 14-9-2016.

Αιωνία η μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.
 
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ& ΤΕΙ
 
 Παναγιώτα Αντωνάκη του Νικολάου και της Βιβής πέτυχε στο Παιδαγωγικό Δημοτικήε Εκπαίδευσης Αθηνών.
 Σημαντήρα Θεοδοσία  του Ιωάννη και της Κωνσταντίνας πέτυχε  στις Σέρρες στο τμήμα Πολιτικών   Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής.
 Φύτρου Ελένη του Πέτρου και της Χρυσής πέτυχε στο τμήμα Εργοθεραπείας ΤΕΙ  Αθήνας
(Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλές σπουδές)
Παράκληση για άλλους επιτυχόντες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Μουρτζανό τηλέφωνο: 6971803518.
Αριθμός Προβολών: 10