ΓΑΜΟΙ

– Στις 10/07/2015 η Μαρία Λίτινα του Παντελή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Σεϊντή, από τα Μουρτζανά Μυλοποτάμου, ο γάμος τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Σκαλέτα και ακολούθησε πλούσιο τραπέζι στο κέντρο Ξαστεριά στη Βιράν Επισκοπή, ενώ το συγκρότημα των Αφών Κατσαμά κράτησε το γλέντι ως το πρωΐ. Ο σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν .

Βαφτίσεις

— Στις 04/07/2015 ο Λευτέρης και η Ζωή Λίτινα βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους στο Χωριό και της έδωσαν το όνομα Μαριλένα, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο πέρα σχολειό όπου με το συγκρότημα του Βαγγέλη Γκαλονάκη διασκέδασαν ως το πρωΐ. Ο σύλλογος εύχεται να τους ζήσει το νεοφώτιστο .

–Στις 5/7/2015 ο Παπά Τίτος (Ιδομενέας)  και η Βαγγελιώ Λίτινα, βάφτισαν τα δύο τους παιδιά στο χωριό και του έδωσαν τα ονόματα Νίκος και Γιώργης, ενώ ακολούθησε γλέντι στην πλατεία του χωριού με το συγκρότημα των Μασαούτη Στριλιγκά, με γλέντι μέχρι το ξημέρωμα. . Ο σύλλογος εύχεται να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα.

— Στις 24/07/2015 ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα Κλάδου βάφτισαν τα δύο τους παιδιά και τους έδωσαν τα ονόματα Μανόλης και Χαρούλα, επίσης ο Δημήτρης και η Ειρήνη Κλάδου βάφτισαν το παιδί τους και του έδωσαν το όνομα Μανόλης, ακολούθησε τραπέζι στην πλατεία του χωριού με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη, όπου το κέφι δεν έσβησε μέχρι το πρωΐ. . Ο σύλλογος εύχεται να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Στις 15/08/2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το καθιερωμένο πανηγύρι του Συλλόγου, όπου πλήθος κόσμου πέρασε μια πολύ ωραία βραδιά τόσο με την άριστη εξυπηρέτηση από τους χωριανούς όσο και από το παραδοσιακό συγκρότημα του Αλέξανδρου Παπαδάκη που δεν σταμάτησε να παίζει μέχρι που βγήκε ο ήλιος το πρωΐ. Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ καλή οργάνωση .

Στις 09/08/2015 πραγματοποιήθηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στην προτομή της Καλιρρόης Σιγανού – Παρέν που βρίσκεται στο χωριό, με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνου και του Δήμου Αμαρίου, υπό τη διοργάνωση του πολιτιστικού συλλόγου του Χωριού. 

Ευχαριστίες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού ευχαριστεί το σύλλογο Πλατανιανών της Αθήνας (κρητικό σωματείο τα Πλατάνια), τόσο για την υλική βοήθεια καθώς και για την στήριξη με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χωριό, επίσης ευχαριστεί όλους και όλες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και τέλος δίνει ραντεβού και του χρόνου, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο της Βισταγής για τη συνάντηση στου Τσικαλά.  

Θάνατοι

    Πέθανε στις 31/08/2015 στην Αμερική η Μαρία Λιαναντωνάκη του Ματθαίου σε ηλικία περίπου 40 ετών. Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης .

Αριθμός Προβολών: 9