ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στις Εισαγωγικές Εξετάσεις .

 

1.     Ο Αργυρός Μιχάλης του Γεωργίου και της Μέλανι – εγγονός της Αφροδίτης Ξενικού του Στυλιανού – πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Κομοτηνής .

2.     Ο Ξενικός Μανόλης του Κων/νου και της Κρίστης πέρασε στο Πολυταχνείο Αθηνών .

3.     Η Ξενικού Μαρία του Κων/νου και της Κρίστης πέρασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου .

4.     Ο Προβιάς  Αλέξανδρος του Δημητρίου και της Αμαλίας Χριστοδουλάκη πέρασε στο Φυσικό Ηρακλείου .

5.     Ο Σκεπαρνιάς Κων/νος του Ευσταθίου και της Ειρήνης Βουμβουράκη του Κων/νου πέρασε στην Ιατρική σχολή Ηρακλείου .

6.     Ο Χριστοδουλάκης Σταύρος του Δημητρίου και της Κατερίνας πέρασε στη σχολή σχεδιασμών επίπλων στην Καρδίτσα .

    Το Δ.Σ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες .

 

                                   ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΩΝ

1.     Ο Καλοχασίδης Γεώργιος του Σταύρου και της Μαρίας αποφοίτησε από τη σχολή Ικάρων . Το Δ.Σ εύχεται καλές πτήσεις .

2.     Ο Τριαντάφυλλος Χρήστος του Κοσμά και  της Κυριακούλας Βουμβουράκη αποφοίτησε από τη Νομική σχολή Αθηνών .

               Το Δ.Σ εκφράζει τα συγχαρητήριά του .

           ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

1.        Η Γεωργάκη Κωνσταντίνα του Επαμεινώνδα και  Ελένης Κλάδου απέκτησε μεταπτυχιακό Δημόσιο και Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Αθηνών .

2.        Η Γρηγοράκη Μαρία του Μιχαήλ κα ιτης Κατερίνας Ξενικού απέκτησε μεταπτυχιακό του πανεπιστημίου Αθηνών για τις τεχνολογίες της  εκπαίδευσης στην πληροφορία και την επικοινωνία .

3.        Η Τριανταφύλλου Αγγελική του Κοσμά και  της Κυριακούλας Βουμβουράκη απέκτησε μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο από το πανεπιστήμιο Αθηνών .

    Ο σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήρια του στις επιτυχούσες και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά του χωριού που μας κάνουν υπερήφανους .

                                                    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1.Στις 8 Αυγούστου 2015 έγινε η καθιερωμένη λειτουργία στον Άγιο Μύρο στην Πάνα όπου παραβρέθηκαν πολλοί χωριανοί μέχρι τις απογευματινές ώρες , αφού είχαν εφοδιαστεί με φαγητά και κρασί .

2. Στις 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εκδρομή  στο Βοτανικό πάρκο στα Χανιά και στον Ομαλό . Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και όλοι επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από την ποικιλία φυτών και δένδρων που είδαν . Την εκδρομή οργάνωσαν ο Παπά – Σταύρος Λίτινας και η Παπαδιά . Θερμά συγχαρητήρια .

3. Στις 23 Αυγούστου έγινε εκδρομή στο βουνό -θέση Τσικαλά- με πρωτοβουλία του συλλόγου  χωριού .

 

                                               ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

1.     Στις 3 /9/2015 ο Ανδρέας Βουμβουράκης του Βαρδή της Άρτεμις και η σύζυγός του Μαρία Ανδρεάκου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ( αγοράκι ) .

2.     Στις 28 -9-2015 ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος του Αθανασίου και της Ελένης Λίτινα του Γεωργίου και η σύζυγός του Αγαθή απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι .

3.     Στις 24-10-2015 Η Αριστέα Κασσωτάκη του Νικολάου και της Ελευθερίας Σιράγα και ο σύζυγός της Αντώνης Μουστάκης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ( αγοράκι ) .

  Το Δ.Σ εύχεται να τους ζήσουν .

 

                                      ΓΑΜΟΙ

1.Στις 20-6-2015 ετέλεσαν το γάμο τους Ο Ζαχαρίας Λίτινας του Κων/νου ΚΑΙ Η Παναγιώτα Σαγιάνη στην Αθήνα . Στο ζευγάρι ευχόμαστε κάθε ευτυχία .

2. Στις 12 -9-2015 στον Αγ. Γεώργιο Ρεθύμνου ετέλεσαν το γάμο τους και τη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού δίνοντάς του το όνομα Σταύρος , ο Γιάννης Λίτινας του Σταύρου και η Μέλανι Μερς από τη Γερμανία . Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο κτήμα Παυλάκη . Στην οικογένεια ευχόμαστε κάθε ευτυχία .

3. Στις 5-9-2015 ο Φώτης Μπουζάνης του Σωτηρίου και της Ειρήνης Λιαναντωνάκη του Μιχαήλ και η Κατερίνα Σαμανδαρα ετέλεσαν το γάμο τους στα Κουφάλια Θεσς/νίκης . Στο ζευγάρι ευχόμαστε κάθε ευτυχία .

 

Ο σύλλογος εύχεται σε όλα τα μέλη του Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές .

Αριθμός Προβολών: 22